ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τετραπλή απόκρουση που άφησε άφωνο το αγγλικό κοινό

Η τετραπλή απόκρουση που άφησε άφωνο το αγγλικό κοινό
PRINT SCREEN

Ο αγώνας Μπαθ Σίτι - Γουέιμουθ για την έκτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος τράβηξε τα βλέμματα όλης σχεδόν της Αγγλίας και αιτία ήταν ο κίπερ των φιλοξενουμένων που έκανε μία φανταστική τετραπλή απόκρουση στο φινάλε.

Οι ρομαντικοί του ποδοσφαίρου ισχυρίζονται πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι εκείνο που μπορεί να προσφέρει φάσεις και συγκινήσεις που δεν συναντάμε ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο και μία φάση στο Μπαθ Σίτι - Γουέινμουθ ήρθε να τους δικαιώσει.

Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της έκτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 2-1 αλλά στο φινάλε να πέφτουν τα περισσότερα φώτα σε έναν αντίπαλο.

Αυτός ήταν ο κίπερ της Γουέινμουθ, Ράιαν Σάντφορντ, ο οποίος όχι μόνο απέκρουσε το πέναλτι του Κόντι Κόουκ στις καθυστερήσεις αλλά στη συνέχεια κατέβασε τα ρολα, κάνοντας άλλες τρεις διαδοχικές επεμβάσεις, για να γίνει ήρωας σε μία από τις πιο εντυπωσιακές φάσεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ