ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Η συνάντηση του Σπαλέτι με οπαδό της Νάπολι που έγινε viral στα social media

Η συνάντηση του Σπαλέτι με οπαδό της Νάπολι που έγινε viral στα social media

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι εξακολουθεί να διατηρεί μία σχέση στοργής και λατρείας με την Νάπολι και τον κόσμο της και αυτό έγινε σαφές μέσα από μία ξαφνική συνάντηση που είχε με οπαδό των παρτενοπέι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας.

Η εθνική Ιταλίας προετοιμάζεται για έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της τα τελευταία χρόνια, υποδεχόμενη την Βόρεια Μακεδονία στο "Ολίμπικο" της Ρώμης", με το τρίποντο να αποτελεί μονόδρομο για την σκουάντρα ατζούρα αν θέλει να μείνει μέσα στο κόλπο της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024.

Την ώρα πάντως που ο Λουτσιάνο Σπαλέτι καταστρώνει τα πλάνα του για αυτό το ματς, φρόντισε να δείξει με έναν πολύ γλυκό τρόπο πως δεν έχει ξεχάσει το παρελθόν του και όσα τον δένουν με την Νάπολι, με την οποία πανηγύρισε πριν από μερικούς μήνες την κατάκτηση του ιστορικού σκουντέτο, πρώτου για το σύλλογο μετά από το 1990.

Αυτό έγινε μέσω ενός ξαφνικού τετ α τετ, με ένα γκρουπ οπαδών να βλέπουν τον Ιταλό ομοσπονδιακό προπονητή και να του ζητούν να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί του αλλα έναν φίλο της Νάπολι να έχει "προνομιακή" μεταχείριση από τον 64χρονο προπονητή.

Κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος ο νεαρός μέσω φωτογραφιών-πειστηρίων που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, με τις οποίες συνόδευσε το ακόλουθο σχόλιο:

"Καθόσουν στο τραπέζι και όλοι έρχονταν και σου ζητούσαν φωτογραφία. Όμως όταν ήρθα και είπα ότι είμαι της Νάπολι, με κοίταξες στα μάτια, σηκώθηκες όρθιος χαμογελώντας και με αγκάλιασες. Σηκώθηκες μόνο για μένα, μία χειρονομία που θα θυμάμαι για πάντα Λουτσιάνο Σπαλέτι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ