THE SHOW MUST GO ON LIVE

Η συγκλονιστική περιγραφή του Μπαντή στο Show Must Go On: "Μπήκαν τέσσερις άσβερκοι στα αποδυτήρια και μας απείλησαν"

Η συγκλονιστική περιγραφή του Μπαντή στο Show Must Go On: "Μπήκαν τέσσερις άσβερκοι στα αποδυτήρια και μας απείλησαν"

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, ήταν καλεσμένος στο Show Must Go On και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές της Super League 2, αλλά και την τραγική προσωπική του εμπειρία.

Ο Γιώργος Μπαντής μίλησε στο Show Must Go On και στους Παντελή Διαμαντόπουλο, Ηλία Καλλονά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, ειδικά στη Super League 2, αλλά και για το ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ, ΧΑΟΣ που περιγράφει τα πάντα για τη δεύτερη λίγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα θυμήθηκε μια δική του προσωπική εμπειρία, όταν σε μια ομάδα που αγωνιζόταν, κάποιοι μπήκαν στα αποδυτήρια με αλυσίδες και τους απειλούσαν επειδή στο ημίχρονο έχαναν 1-0.

"Θα σας διηγηθώ μία δική μου ιστορία. Ήμουν σε μία ομάδα, όπου στο ημίχρονο χάνουμε 0-1. Παλεύουμε για τη σωτηρία μας, αν και η ομάδα είναι ιστορική. Το διοικητικό καθεστώς ήταν λίγο μπερδεμένο στη συγκεκριμένη ομάδα. Δεν ξέραμε ποιος διοικεί την ομάδα, ακούγαμε διάφορα. Στο ημίχρονο, λοιπόν, μπαίνουν τέσσερις... άσβερκοι με κάτι χοντρές αλυσίδες. Δεν γνωρίζω αν οπλοφορούσαν ή όχι. Για εμένα τα αποδυτήρια είναι κάτι ιερό για τους ποδοσφαιριστές, ειδικά στο ημίχρονο, όπου πρέπει να λάβουμε τις απαραίτητες οδηγίες για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε.

Άρχισαν να ωρύονται, να φωνάζουν και να απειλούν ότι αν το παιχνίδι δεν γυρίσει, δεν θα φύγουμε από εδώ. Ενημερωθήκαμε, μάλιστα, ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι διοικούσαν και τις τελευταίες ημέρες την ομάδα. Ευτυχώς για εμάς μπήκε ασπίδα ο προπονητής, ο οποίος ήταν και είναι μία ισχυρή προσωπικότητα, και είπε 'Ή αυτοί ή εμείς'. Κι ευτυχώς, και με τη βοήθεια του κόσμου, απομακρύνθηκαν από την ομάδα. Αλλά φανταστείτε ποιος νιώσαμε εμείς εκείνη ώρα".

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Μπαντής στο Show Must Go On:

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ