ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συγκινητική ανάρτηση του Βάλτερ Τζένγκα για το θάνατο του Μπρέμε

Ο Βάλτερ Τζένγκα σε αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της Μίλαν και της Κροτόνε | 3 Φεβρουαρίου 2018
Ο Βάλτερ Τζένγκα σε αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της Μίλαν και της Κροτόνε | 3 Φεβρουαρίου 2018 @2018 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο θάνατος του Αντρέας Μπρέμε σε ηλικία μόλις 63 ετών προκάλεσε σοκ στο παγκόσμιο φίλαθλο κοινό, με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Ίντερ και παλαίμαχο Ιταλό τερματοφύηλακα, Βάλτερ Τζένγκα, να συγκινεί με τα αποχαιρετιστήρια λόγια του.

Φτωχότερο είναι το γερμανικό ποδόσφαιρο από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (20/02), καθώς ο θρύλος της εθνικής Γερμανίας, Αντρέας Μπρέμε, υπέστη καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία του πνοή στο Μόναχο σε ηλικία 63 ετών.

Σε συλλογικό επίπεδο, μία από τις ομάδες στις οποίες είχε αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του ήταν αναμφίβολα η Ίντερ, στην οποία έπαιξε από το 1988-1992 και συνέθεσε μία εκπληκτική γερμανική τριπλέτα μαζί με Ματέους και Κλίνσμαν, με τον άλλοτε συμπαίκτη του στους νερατζούρι, Βάλτερ Τζένγκα, να τον αποχαιρετάει με άκρως συγκινητικά λόγια.

"Αγαπημένε μου φίλε ή όπως σε αποκαλούσα εγώ "χαζέ", δεν έπρεπε να μου το κάνεις αυτό, δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό σε όλους εμάς.

Έφυγες πάρα πολύ γρήγορα αλλά ξέρω ότι από εκεί ψηλά θα μας προστατεύεις και ως συνήθως θα παίρνεις φόρα και θα χτυπάς τα πέναλτι μία με το δεξί και μία με το αριστερό.

Καλό ταξίδι φίλε μου, αναπαύσου εν ειρήνη, δεν σου λέω ότι κλαίω γιατί ξέρω πως θα με αγκάλιαζες και θα μου έλεγες "έλα Βάλτερ, εδώ είμαι". Γεια σου Άντι", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιταλός παλαίμαχος κίπερ μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ανεβάζοντας παράλληλα photo του Μπρέμε από την εποχή που σήκωνε το Κύπελλο UEFA ως παίκτης των νερατζούρι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ