ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η συγκινητική ανάρτηση του Χασάν για τον χαμό του Ατσού

Η συγκινητική ανάρτηση του Χασάν για τον χαμό του Ατσού
INTIME

Η είδηση του θανάτου του Κριστιάν Ατσού βύθισε σε πένθος την παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια, με τον Αχμέντ Χασάν να τον αποχαιρετάει μέσα από μία ιδιαίτερη ανάρτητή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ο άλλοτε παίκτης των Νιούκαστλ και Τσέλσι, Κριστιάν Ατσού, είναι μεταξύ των δεκάδων χιλιάδων θυμάτων του φονικού σεισμού που σάρωσε την Τουρκία στις αρχές της περασμένης εβδομάδας (οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 45.000), με τον μάνατζερ του 31χρονου Γκανέζου ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως το άψυχο σώμα του βρέθηκε κάτω από τα συντρίμμια πολυκατοικίας.

Όπως ήταν λογικό, η επιβεβαίωση του θανάτου του Ατσού σκόρπισε θλίψη και πόνο σε ανθρώπους που τον γνώριζαν, με έναν εξ αυτών να είναι και ο Αχμέντ Χασάν, με τον δανεικό από τον Ολυμπιακό στην Αλάνιασπορ επιθετικό να αφιερώνει λόγια αγάπης για τον αδικοχαμένο συνάδελφό του.

"Ένα σπουδαίο άτομο, με χρυσή καρδιά, πάντα χαμογελαστός και πάντα εκεί για την οικογένεια και τους φίλους. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου, δεν θα ξεχαστείς ποτέ.

Ξαφνικά χωρίς προειδοποίηση, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, από έναν σεισμό που κατέστρεψε πόλεις και σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους.

Αυτή είναι η ζωή! Τρομακτική, ευμετάβλητη, όπου τίποτα δεν είναι μόνιμο", έγραψε ο Χασάν, συντετριμμένος από το θάνατο του Κριστιάν Ατσού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών.

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ