SUPER LIG

Η συγκίνηση του Ελαμπντελαουί: "Πέρασα δύσκολες στιγμές, πάλεψα πολύ να επιστρέψω"

Η συγκίνηση του Ελαμπντελαουί: "Πέρασα δύσκολες στιγμές, πάλεψα πολύ να επιστρέψω"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ @BEINSPORTS_TR ΣΤΟ TWITTER

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί επέστρεψε στα γήπεδα μετά από 423 ημέρες αποχής από τη δράση και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του στο φινάλε του Γκεζτέπε - Γαλατάσαραϊ, τονίζοντας πως αυτή η βραδιά ήταν πολύ ξεχωριστή για εκείνον.

Το 2021 ήταν χωφίς δεύτερη σκέψη η πιο δύσκολη χρονιά στη καριέρα και τη ζωή του Ομάρ Ελαμπντελαουί αφού ένα σοβαρό ατύχημα που είχε στο μάτι τον άφησε εκτός δράσης για όλη την περασμένη χρονιά, όμως ο άλλοτε μπακ του Ολυμπιακού έδωσε γενναία τη μάχη του για την επιστροφή και την κέρδισε πανηγυρικά.

Το βράδυ της Δευτέρας (21/2) ήταν στο αρχικό σχήμα της Γαλατάσαραϊ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γκεζτέπε για την Super Lig (νίκη με 3-2 για την Τσιμ Μπομ), με τον Νορβηγό δεξιό μπακ να κάνει έτσι comeback στα γήπεδα μετά από 423 ημέρες και να αδυνατεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του στο φινάλε.

"Προφανώς πέρασα δύσκολες στιγμές. Ήταν ένας σκληρός τραυματισμός. Πάλεψα πολύ. Το να επιστρέψω στο γήπεδο ήταν σαν να έκανα το αγαπημένο μου πράγμα.

Με έκανε να νιώσω ότι έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα για δεύτερη φορά, σαν να ξεκινούσα το ποδόσφαιρο για δεύτερη φορά. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν σε αυτή τη διαδικασία", δήλωσε αρχικά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, για να προσθέσει:

"Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τον μάνατζέρ μου, τον δάσκαλο Φατίχ, όλους τους υπαλλήλους της Γαλατάσαραϊ, τον προπονητή μας Ντομενέκ Τορέντ, τον πρόεδρό μας, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας που πάντα με στήριζαν.

Όλη η Τουρκία με έχει έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό που πέρασα. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή βραδιά για μένα. Το να πάρουμε επίσης τους τρεις βαθμούς στην πρώτη μου εμφάνιση στο γήπεδο μετά από πολύ καιρό, ήταν κάτι που με έκανε ευτυχισμένο".

TAGS SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ