ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η "Sport" δημοσίευσε το συμβόλαιο αξίας 95 εκατ. ευρώ του Γκριεζμάν με την Μπαρτσελόνα

Ο Αντουάν Γκριεζμάν στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Χετάφε για τη La Liga
Ο Αντουάν Γκριεζμάν στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Χετάφε για τη La Liga © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Με τον Αντουάν Γκριεζμάν να αγωνίζεται πλέον στην Ατλέτικο με την μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα, η καταλανική "Sport" αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του 5ετους συμβολαίου που είχε υπογράψει ο Γάλλος με τους "μπλαουγκράνα" το 2019 και προέβλεπε συνολικές αποδοχές ύψους 95 εκατ. ευρώ.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν παραχωρήθηκε στο... και ένα της προθεσμίας των μεταγραφών στην Ατλέτικο Μαδρίτης με δανεισμό. Ακόμα και τώρα όμως βρίσκεται στο στόχαστρο των φίλων της Μπαρτσελόνα, που θεωρούν ότι οι υψηλές απολαβές του ήταν ο λόγος που αποχώρησε ο Λιονέλ Μέσι. Έχοντας αυτό υπόψη, η "Sport" έδωσε στη δημοσιότητα το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα λοιπόν με την καταλανική ιστοσελίδα λοιπόν, το 5ετες συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Γάλλος το καλοκαίρι του 2019 προέβλεπε συνολικές αποδοχές ύψους 95 εκατ. ευρώ, ενώ προβλεπόταν αύξηση των αποδοχών του ανά 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Συγκεκριμένα, την σεζόν 2019/20 ο Γκριεζμάν εισέπραξε 17 εκατ. ευρώ, ενώ την σεζόν 2020/21 (πέρυσι δηλαδή) 18 εκατ. ευρώ, την σεζόν 2021/22 προβλεπόταν να εισπράξει 19 εκατ. ευρών, την σεζόν 2022/23 θα έπαιρνε 20 εκατ. ευρώ και την σεζόν 2023/24 οι αποδοχές του θα έφταναν τα 21 εκατ. ευρώ.

Στο ίδιο συμβόλαιο υπήρχαν και κάποια μπόνους που θα έπαιρνε ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών του, τους τίτλους που θα κατακτούσε η ομάδα και ατομικά βραβεία, τα οποία πάντως η "Sport" δεν ανέλυσε περισσότερο.

Για την ιστορία πάντως, όταν ο Γκριεζμάν αποχώρησε το καλοκαίρι του 2019 από την Ατλέτικο για την Μπαρτσελόνα είχε δεχθεί μείωση των ετήσιων αποδοχών του, αφού το συμβόλαιό του με τους "ροχιμπλάνκος" προέβλεπε ετήσιες αποδοχές ύψους 21 εκατ. ευρώ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ