ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σλόβαν πήρε το ντέρμπι τίτλου και ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ

Οι παίκτες της Σλόβαν πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ σε ματς του Europa Conference League
Οι παίκτες της Σλόβαν πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ σε ματς του Europa Conference League @2021 GIANNIS PAPANIKOS/AP IMAGES

Η Σλόβαν νίκησε τη Ρουζομπερόκ για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σλοβακίας, αύξησε τη διαφορά της στη μάχη τίτλου και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ έπειτα από τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Η Σλόβαν υποδέχθηκε στην Μπρατισλάβα τη Ρουζομπερόκ, σε ένα ντέρμπι μεταξύ της πρωτοπόρου και της τρίτης ομάδας του πρωταθλήματος Σλοβακίας. Η νίκη με 1-0 άνοιξε την "ψαλίδα" τους στους 11 βαθμούς έπειτα από 14 αγωνιστικές στη Superliga και κατά συνέπεια η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League έχει μία έγνοια λιγότερη στην κούρσα του τίτλου.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημειώθηκε μόλις στο 12ο λεπτό από τον Γιάρομιρ Ζμρχάλ. Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερες τελικές και περισσότερες εύστοχες, χωρίς οι φιλοξενούμενοι να υπολείπονται αρκετά.

Οι παίκτες του Βλάντιμιρ Βάις κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη και με τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων να ακολουθεί, ετοιμάζονται για τις κρίσιμες ευρωπαϊκές μάχες που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, τέσσερις ημέρες ύστερα από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζέμπλιν.

Η σύνθεση της Σλόβαν: Σούλα, Χρντσαρ, Κάσια, Ντε Μάρκο, Βόιτκο (90+1' Αμπένα), Κανκάβα, Λίχι, Ζμρχαλ (77' Τσάβριτς), Βάις (77' Άγκμπο), Γκριν (90+1' Ράμπιου), Μραζ (44' Χέντι)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ