ΣΚΩΤΙΑ

Η Σέλτικ ανέστειλε τα εισιτήρια διαρκείας των οργανωμένων που σήκωσαν σημαίες Παλαιστίνης

Φίλαθλοι της Σέλτικ κατά τη διάρκεια αγώνα με την Ατλέτικο για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Σέλτικ Παρκ", Γλασκώβη | Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023
Φίλαθλοι της Σέλτικ κατά τη διάρκεια αγώνα με την Ατλέτικο για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Σέλτικ Παρκ", Γλασκώβη | Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 © 2023/ANDREW MILLIGAN/AP IMAGES

Η Σέλτικ προχώρησε στην ακύρωση των εισιτηρίων διαρκείας που σχετίζονται με τους οργανωμένους της Green Brigade, επειδή σήκωσαν σημαίες της Παλαιστίνης στα τελευταία παιχνίδια της.

Η Σέλτικ ανακοίνωσε ότι ανέστειλε την ισχύ περίπου 200 εισιτηρίων διαρκείας που σχετίζονται με τους οργανωμένους φιλάθλους της Green Brigade.

Η διοίκηση ήταν δυσαρεστημένη με τη στάση των συγκεκριμένων οργανωμένων, θεωρώντας ότι αψηφούν τους κανόνες του συλλόγου και του γηπέδου.

Ένας εξ αυτών αφορά τα πολιτικά μηνύματα, με τις κερκίδες του "Σέλτικ Παρκ" να γεμίζουν με παλαιστινιακές σημαίες και κασκόλ στα τελευταία παιχνίδια, σαφής ένδειξη στήριξης στον πόλεμο των τελευταίων ημερών που έχει κορυφωθεί στη Μέση Ανατολή.

Η απόφαση θα ισχύει επ' αόριστον και έρχεται ως μία πρώτη αντίδραση στη στάση των φιλάθλων του συλλόγου, ώστε από τις εκκλήσεις της διοίκησης για να μην εμφανίζονται στο γήπεδο πανό, σημαίες και σύμβολα που αφορούν τη διαμάχη Ισραήλ - Χαμάς.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ