Η selfie της Κολομβίας

Οι παίκτες της Εθνικής Κολομβίας πήγαν με το... ρεύμα της εποχής και έβγαλαν έτσι την πρώτη τους selfie φωτογραφία ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ.
Eπιτέλους… Άργησαν χαρακτηριστικά αλλά τα μέλη της εθνικής Κολομβίας δεν μπόρεσαν να αντέξουν άλλο στον πειρασμό και ύστερα από αρκετές παραινέσεις που δέχτηκαν μέσω των social media από συμπατριώτες τους πήραν τη μεγάλη απόφαση!
Αυτό ήταν φυσικά να χαρίσουν στους φίλους της “ασπρόμαυρης Θεάς” την πρώτη τους selfie φωτογράφηση, με οκτώ εξ αυτών να παίρνουν μέρος σε αυτή και το μεγάλο αστέρι της Ίντερ, Φρέντι Γκουαρίν να βρίσκεται σε κεντρικό πλάνο.
Yπενθυμίζεται πως οι Λατινοαμερικανοί είναι ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας, με τη μεταξύ μας αναμέτρηση να λαμβάνει χώρα το ερχόμενο Σάββατο (14/6) στο Μπέλο Οριζόντε.