ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σάο Πάουλο ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Ντι Μαρία

Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει γκολ της Μπενφίκα σε ματς Champions League κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ | 12 Δεκεμβρίου 2023
Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει γκολ της Μπενφίκα σε ματς Champions League κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ | 12 Δεκεμβρίου 2023 @2023 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Το συμβόλαιο του Άνχελ Ντι Μαρία με την Μπενφίκα λήγει στο φινάλε της σεζόν και αυτό έχει ενεργοποιήσει αρκετές ομάδες της Λατινικής Αμερικής, με το "Tuttomercatoweb" να αποκαλύπτει πως μεταξύ εκείνων είναι και η Σάο Πάουλο που ψάχνει παίκτη για να αντικαταστήσει τον... Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία μετρά αντίστροφα για να κλείσει τα 36 του χρόνια (γεννημένος στις 14 Φεβρουαρίου 1988) όμως η ποδοσφαιρική μπογιά του περνάει ακόμη και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος από το γεγονός πως υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους την σεζόν.

Με το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα να εκπνέει το καλοκαίρι, οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι έχουν χτυπήσει ήδη την πόρτα του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή, με την ιταλική ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb" να αναφέρει πως μεταξύ εκείνων είναι οι Σάο Πάουλο, Γκρέμιο, Κορίνθιανς και Ροσάριο Σεντράλ.

Αναντίρρητα, η τελευταία φαντάζει να βρίσκεται σε πιο πλεονεκτική θέση έναντι των υπολοίπων αφού είναι η ομάδα που άρχισε την καριέρα του (2005), με το ίδιο δημοσίευμα να αναφέρει πάντως πως η Σάο Πάουλο να θέλει να κάνει την έκπληξη και να τον αποκτήσει για να καλύψει το κενό του... Χάμες Ροντρίγκες.

Και αυτό γιατί ο Κολομβιανός φορ εμφανίζεται διατεθειμένος να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, με την Σάο Πάουλο να σκέφτεται τον Ντι Μαρία για αντικαταστάτη του αλλά να έχει ένα σοβαρό εμπόδιο να προσπεράσει που είναι το οικονομικό.

Αυτή τη στιγμή ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αμείβεται με 5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από την Μπενφίκα, έχοντας χαμηλώσει ήδη τις απαιτήσεις του, με την Σάο Πάουλο να καλείται να πραγματοποιήσει υπέρβαση και να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος αν θέλει να φτάσει σε συμφωνία μαζί του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ