ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Η Σαμπντόρια γλίτωσε οριστικά από τον εφιάλτη νέου υποβιβασμού και αρχίζει τη νέα σεζόν από την Serie B

Η Σαμπντόρια γλίτωσε οριστικά από τον εφιάλτη νέου υποβιβασμού και αρχίζει τη νέα σεζόν από την Serie B
@2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Σαμπντόρια υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία ωστόσο κατάφερε να βάλει φρένο έστω και την τελευταία στιγμή στον κατήφορό της, αφού εγκρίθηκε ο ισολογισμός για το 2022 και δόθηκε το πράσινο φως για την εξασφάλιση δανείου.

Η σεζόν 2022-23 είναι αναμφίβολα μία από τις πιο μαύρες στην ιστορία της Σαμπντόρια, με την ιστορική ομάδα της Γένοβας όχι μόνο να παίρνει το δρόμο για την δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας αλλά να μαστίζεται από πολλά οικονομικά ζητήματα, με παίκτες να μένουν απλήρωτοι και μία τοξική ατμόσφαιρα να κυριεύει τους μπλουτσερκιάτι.

Παράλληλα, οι Αντρέα Ρατριτζάνι και Ματέο Μανφρέντι εργάζονταν για να εξαγοράσουν την "Σαμπ" από τον Μάσιμο Φερέρο και αντιμετώπισαν πολλά εμπόδια τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο την Παρασκευή (16/06) οι φίλοι της ομάδας έλαβαν ευχάριστα νέα μέσα από την συνεδρίαση των μετόχων που έλαβε χώρα στα γραφεία του συλλόγου.

Σε αυτή την κρίσιμη συνάντηση για το παρόν και το μέλλον της Σαμπντόρια, εγκρίθηκε ο ισολογισμός για την περίοδο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022, βήμα που ήταν επιβεβλημένο για να επιτραπεί στους Γενοβέζους να εγγραφούν στην Serie B.

Επιπλέον, τα δικαστήρια έδωσαν το πράσινο φως για την αποδέσμευση των τραπεζικών δανείων που χρειάζονταν για να ολοκληρώσουν οι μπλουτσερκιάτι την απαραίτητη αύξηση κεφαλαίου, με την παρουσία της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία να είναι εξασφαλισμένη και τον Αντρέα Ραντριτζάνι να δίνει το σχετικό σύνθημα για την επόμενη ημέρα.

"Πάμε δυνατά Σαμπ. Αρχίζουμε ξανά", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

TAGS ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ