SPORTS & GOSSIP

Η Σακίρα κατάλαβε την απιστία του Πικέ μέσα από ένα βάζο μαρμελάδας

Η Σακίρα κατάλαβε την απιστία του Πικέ μέσα από ένα βάζο μαρμελάδας
PRINT SCREEN

Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα είναι πλέον άσπονδοι εχθροί μετά το χωρισμό τους, με αγγλικό δημοσίευμα να αποκαλύπτει πως η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε την απιστία από πλευράς του Καταλανού μπακ με τη βοήθεια ενός... βάζου μαρμελάδας.

Για πάνω από μία δεκαετία ήταν από τα πλέον διάσημα ζευγάρια στο χώρο της σόου μπιζ, όμως τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, με τον Ζεράρ Πικέ και την Σακίρα να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους και να μη χάνει ευκαιρία η κάθε πλευρά να πετάει καρφιά απέναντι στην άλλη.

Εκείνη φυσικά που τράβηξε πάνω της τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας ήταν η Κολομβιανή καλλιτέχνιδα, με το τραγούδι που έβγαλε για να βγάλει στη φόρα όλα τα άπλυτα του άλλοτε αγαπημένου της να κάνει θραύση, βάζοντας στο παιχνίδι μάρκες αυτοκινήτων, ρολογιών αλλά και φερόμενες ως ερωμένες του Πικέ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όσον αφορά για το τελευταίο "ζουμερό" στοιχείο αναφορικά με την κόντρα της έρχεται μέσω ενός αγγλικού δημοσιεύματος, με την "Daily Mirror" να αποκαλύπτει τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο η Σακίρα αντιλήφθηκε την απιστία του Πικέ.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το πειστήριο του ερωτικού "παραστρατήματος" ήταν στο ψυγείο του σπιτιού του ζευγαριού, με την Σακίρα να βρίσκει στο ψυγείο της ένα μισοάδειο βάζο με φράουλα μαρμελάδα κατά την επιστροφή της από επαγγελματικό ταξίδι και να γεμίζει υποψίες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και αυτό γιατί ούτε ο Πικέ ούτε και τα παιδιά τους τρώνε μαρμελάδα φράουλα, με την Σακίρα να αντιλαμβάνεται το τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη της για να μπει η αρχή του τέλους στο γάμο τους.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ