ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η ρουμανική Ακαντέμικα ανακοίνωσε την απόκτηση του Βέλλιου

Ο Απόστολος Βέλλιος ανακοινώθηκε από τη ρουμανική Ακαντέμικα
Ο Απόστολος Βέλλιος ανακοινώθηκε από τη ρουμανική Ακαντέμικα PHOTO CREDITS: INSTAGRAM / ACADEMICA.CLINCENI

Η Ακαντέμικα Κλιντσένι ανακοίνωσε την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου, με τον 29χρονο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο διετούς διάρκειας

Ο Απόστολος Βέλλιος θα συνεχίσει την καριέρα του στη ρουμανική Ακαντέμικα, όπως σας είχε αποκαλύψει το SPORT24. Ο 29χρονος Έλληνας επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Την περσινή σεζόν ο Βέλλιος αγωνίστηκε στην Άσκολι, με την οποία κατέγραψε οκτώ συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή είναι η δέκατη ομάδα της καριέρας του, καθώς έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις: Ηρακλής, Έβερτον, Μπλάκπουλ, Λίερσε,Βέστζελαντ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπέβερεν, Ατρόμητος και Άσκολι.

Ο Βέλλιος μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ανέφερε μεταξύ άλλων: "Οι εμφανίσεις της ομάδας από την προηγούμενη σεζόν, αλλά και οι καλές κριτικές που έλαβα από άλλους παίκτες, με έκαναν να επιλέξω την Ακαντέμικα Κλιντσένι. Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη για μένα".

"Ήθελα να είμαι ελεύθερος από το συμβόλαιο, για να μπορέσω να επιλέξω προσεκτικά. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Είναι η πρώτη φορά που παίζω στη Ρουμανία. Είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει. Και σαν επιθετικός, θέλω να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ