ΡΟΜΑ

Η Ρόμα τίμησε την επέτειο από το ιστορικό γκολ του Μανωλά κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Η Ρόμα τίμησε την επέτειο από το ιστορικό γκολ του Μανωλά κόντρα στην Μπαρτσελόνα
PRINT SCREEN

Πέρασαν πέντε χρόνια από το γκολ του Κώστα Μανωλά που σφράγισε μία μεγάλη πρόκριση της Ρόμα στους "4" του Champions League εις βάρος της Μπαρτσελόνα και οι τζαλορόσι φρόντισαν να τιμήσουν αυτή την επέτειο μέσω ενός εξαιρετικού video.

Ήταν 10 Απριλίου 2018 όταν το "Ολίμπικο" της Ρώμης κόντεψε να... απογειωθεί με πάνω από 70.000 οπαδούς της Ρόμα να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους μία τεράστια πρόκριση.

Απέναντι στην Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι και του Ερνέστο Βαλβέρδε, με την ήττα τους με 1-4 στο "Καμπ Νόου" στον πρώτο προημιτελικό του Champions League να μην αφήνει πολλά περιθώρια για αισιοδοξία αλλά τους τζαλοροσι να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και με το χρυσό 3-0 να προκρίνονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Έντιν Τζέκο άνοιξε το δρόμο της πρόκρισης, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έκανε δύο τα γκολ της ομάδας του με εκτέλεση πέναλτι και ο Κώστας Μανωλάς πέρασε στο βιβλίο της ιστορίας των Ρωμαίων με την κεφαλιά του λίγο πριν το φινάλε, με την Ρόμα να γιορτάζει την πρόκριση μέσω ξεχωριστών αναρτήσεων στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.

"Τζέκο, Ντε Ρόσι, Μανωλάς. 5 χρόνια από αυτή τη νύχτα των εκπληκτικών συναισθημάτων", αναφέρει η Ρόμα στο Twitter, ενώ στη σχετική ανάρτηση στο Instagram κάνει λόγο για μία από τις κορυφαίες ανατροπές στην ιστορία του Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι στον επόμενο γύρο η Ρόμα γνώρισε τον αποκλεισμό στα ημιτελικά από την Λίβερπουλ, η οποία με τη σειρά της ηττήθηκε από την Ρεάλ στον τελικό του Κιέβου.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ