SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Η Ρόδος δεν θα κατέβει στο παιχνίδι με την Καλαμάτα

Οι παίκτες της Ρόδου στην αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό για τη Super League 2.
Οι παίκτες της Ρόδου στην αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό INTIME SPORTS

Η Ρόδος ανακοίνωσε πως λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών και των τραυματιών δεν θα κατέβει στο παιχνίδι με την Καλαμάτα για την 32η αγωνιστική του β' ομίλου της Super League 2.

Η Ρόδος υποδεχόταν την Καλαμάτα την Κυριακή (17/4) για την 32η αγωνιστική της Super League 2. Οι Ροδίτες έκαναν γνωστό πως δεν θα κατέβουν στην αναμέτρηση, καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν εξαιτίας των τραυματιών και των συνεχόμενων παιχνιδιών.

Η ομάδα της Ρόδου έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στη Γ' Εθνική, εδώ και μήνες έχει προβλήματα όσον αφορά στο ρόστερ της, ενώ σε πολλά παιχνίδια έχει αναγκαστεί να παίξει με τον αμυντικό, Σουλάι, κάτω από τα δοκάρια.

Η ανακοίνωση της Ρόδου:

"Συναισθανόμενοι την ευθύνη που έχουμε απέναντι στην ομάδα και τον φίλαθλο κόσμο της, επειδή πρωτίστως για όλους μας προτεραιότητα έχει η υγεία των ποδοσφαιριστών, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών εδώ και τρεις μήνες, με τραυματίες τέσσερις παίκτες, αναγκαζόμαστε αύριο να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε στο αγώνα με την ομάδα της Καλαμάτας.

Έχοντας την διακοπή του πρωταθλήματος και των αγωνιστικών υποχρεώσεων για δέκα ημέρες κατά την περίοδο του Πάσχα, ευελπιστούμε ότι θα είμαστε έτοιμοι από τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών μας, ώστε να επανέλθουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ