ΤΣΕΛΣΙ

Η Roc Nation του Jay Z είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τον Λουκάκου επειδή μιλά με Γιουβέντους

Ο Ρομέλου Λουκάκου στον τελικό του Champions League Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ
Ο Ρομέλου Λουκάκου στον τελικό του Champions League Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ © 2023 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Roc Nation, η μανατζερική εταιρία του Jay Z που εκπροσωπεί τον Ρόμελου Λουκάκου, ετοιμάζεται να λύσει τη συνεργασία επειδή ο Βέλγος διαπραγματεύεται με τη Γιουβέντους.

Το μέλλον του Ρόμελου Λουκάκου περνάει μέσα από σαράντα κύματα και αλλαγές όχι μόνο ομάδας, αλλά και ατζέντη. Η εταιρία Roc Nation του Jay Z που τον εκπροσωπεί ύστερα από την αποχώρησή του από το γραφείο του Μίνο Ράιολα το 2018 εμφανίζεται έτοιμη να λύση τη συνεργασία με τον Βέλγο επιθετικό.

Ο Λουκάκου βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και δεν θα ταξιδέψει στην περιοδεία της Τσέλσι τη Δευτέρα, όμως οι συζητήσεις που κάνει δεν γίνονται μέσω της Roc Nations. Στο πλευρό του βρίσκεται ο δικηγόρος Σεμπαστιάν Λεντούρ, κάτι που έχει εκνευρίσει την αμερικανική φίρμα, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι άνθρωποι της Roc Nation ταξίδεψαν στις Βρυξέλλες το Σάββατο για να μιλήσουν με τον 30χρονο επιθετικό, να ζητήσουν εξηγήσεις για τη στάση του και να επιχειρήσουν να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον της Ίντερ.

Ωστόσο, από τη στιγμή που ο διεθνής ποδοσφαιριστής με τον Λεντούρ φέρονται να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους χωρίς τη συμβολή της Roc Nations, έκαναν θρύψαλλα το γυαλί των δύο πλευρών.

Η ιταλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας, όταν διευθετηθούν ζητήματα που αφορούν δικαιώματα προβολής και χορηγίες.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ