ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Η Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντεμιτσέλις

Η Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντεμιτσέλις
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ

Ο Μαρτίν Ντεμιτσέλις είναι και επίσημα ο διάδοχος του Μαρσέλο Γκαγιάρδο στην τεχνική ηγεσία της Ρίβερ Πλέιτ, με την ομάδα του Μπουένος Άιρες να υπογράφει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2025.

Οι δρόμοι της Ρίβερ Πλέιτ και του Μαρσέλο Γκαγιάρδο χωρίζουν μετά από οκτώ χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών ωστόσο η θέση στην άκρη του πάγκου δεν μένει για πολύ καιρό ορφανή, με ένα άλλο "παιδί" του συλλόγου, να παίρνει τη σκυτάλη.

Αυτός είναι ο Μαρτίν Ντεμιτσέλις, με τους εκατομμυριούχους να τον έχουν προσεγγίσει εδώ και καιρό και το βράδυ της Τετάρτης (16/11) να πέφτουν οι υπογραφές, με τον 41χρονο να έρχεται σε συμφωνία με την ομάδα του Μπουένος Άιρες για συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Σημειώνεται πως ο άλλοτε άσος των Μπάγερν, Ατλέτικο και Μάντσεστερ Σίτι είχε αρχίσει την ποδοσφαιρική καριέρα του στην Ρίβερ Πλέιτ (2000-2003) ενώ τώρα ετοιμάζεται ουσιαστικά για την πρώτη πρόκληση στην προπονητική καριέρα του μετά από την παρουσία του σε Μάλαγα ως βοηθός αλλά και ως πρώτος προπονητής στην Κ19 της Μπάγερν και στη ομάδα αναπληρωματικών των Βαυαρών.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ