LIGUE 1

Η Ρεμς πληρώνει αδρά τον Δώνη, αλλά δεν του δίνει χρόνο

Ο Τάσος Δώνης με τη φανέλα της Εθνικής απέναντι στην Ελβετία | 23 Μαρτίου 2018
Ο Τάσος Δώνης με τη φανέλα της Εθνικής απέναντι στην Ελβετία | 23 Μαρτίου 2018 @2018 THANASSIS STAVRAKIS/ΑP MAGES

Ο Τάσος Δώνης δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν στην Ρεμς, ωστόσο βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα όσον αφορά στους μηνιαίους μισθούς των ποδοσφαιριστών της γαλλικής ομάδας, βάσει στοιχείων που δημοσίευσε η Equipe.

Η Equipe πραγματοποίησε μία ενδελεχή έρευνα όσον αφορά στη μεγάλη ποδοσφαιρική κατηγορία της Γαλλίας και αποκάλυψε τους μηνιαίους μισθούς των παικτών της Ligue 1 (οι εκτιμήσεις αυτές αντιστοιχούν στον ακαθάριστο μηνιαίο μισθό και ως εκ τούτου δεν περιλαμβάνουν μπόνους), με την Παρί των πολλών λαμπερών ονομάτων να έχει το ρόλο της εκτυφλωτικής ατραξιόν.

Από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος, ο Ορέστης Καρνέζης φιγουράρει στην 8η θέση της λίστας με τους πιο καλά αμειβόμενους παίκτες της Λιλ, παρά το γεγονός πως μετράει μόνο μία συμμετοχή την τελευταία διετία, ενώ ψηλά στην αντίστοιχη λίστα της Ρεμς είναι ο Τάσος Δώνης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ναι μεν δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, αφού έχει βρεθεί στο χορτάρι 536 λεπτά για όλες τις διοργανώσεις (16 ματς - 1 γκολ), παρόλα αυτά είναι δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης για την ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία με μηνιαίες απολαβές ύψους 60.000 ευρώ, όσα χρήματα κερδίζουν και οι Φόκετ και Ραΐκοβιτς.

Οι μόνοι που βρίσκονται πάνω από τον 25χρονο εξτρέμ όσον αφορά σε οικονομικες απολαβές, είναι ο Αλγερινός στόπερ και αρχηγός της Ρεμς, Γιουνίς Αλμπεχαμίντ, και ο Βαλόν Μπερίσα, που αμφότεροι εισπράττουν το ποσό των 80.000 ευρώ το μήνα.

Υπενθυμίζεται πως ο Δώνης υπέγραψε το καλοκαίρι του 2020 τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρεμς, ενώ προηγουμένως έχει αγωνιστεί στην ομάδα Νέων της Γιουβέντους, στην Λουγκάνο, στην Νις, στην Στουτγκάρδη και στην Φένλο (με τη μορφή δανεισμού από την Ρεμς την περασμένη σεζόν).

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ