ΜΠΕΛΙΓΧΑΜ

Η Ρεάλ πιέζει τον Σάουθγκεϊτ να μην κρατήσει τον Μπέλιγχαμ στην εθνική Αγγλίας

Η Ρεάλ πιέζει τον Σάουθγκεϊτ να μην κρατήσει τον Μπέλιγχαμ στην εθνική Αγγλίας
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ χαμογελάει στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο για τη La Liga @2023 AP IMAGES/MANU FERNANDEZ

Τις υπηρεσίες του καλύτερου νεαρού παίκτη στον κόσμο ενδέχεται να στερηθεί η εθνική Αγγλίας, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να πιέζει τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Τριών Λιονταριών, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, να μην χρησιμοποιήσει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αποτελεί μαζί με τον Χάρι Κέιν τους Άγγλους ποδοσφαιριστές που αποδίδουν καλύτερα εντός αγωνιστικού χώρου από το ξεκίνημα της νέας σεζόν (2023/2024), με τον πρώτον να έχει συμμετοχή σε 16 τέρματα της Ρεάλ Μαδρίτης σε 14 εμφανίσεις και τον δεύτερο να έχει 21 γκολ σε 16 συμμετοχές με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας και πρώην παίκτης της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στα ματς των Τριών Λιονταριών για τα προκριματικά του Euro 2024 κόντρα σε Μάλτα εντός (17/11, 21:45) και Βόρεια Μακεδονία εκτός (20/11, 21:45).

Από την άλλη, αρκετά αμφίβολος είναι ο έτερος "καυτός" παίκτης της ομάδας, Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τον 20χρονο χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο, τραυματισμός που του στέρησε την παρουσία του στο παιχνίδι των Μερένγκες με τη Βαλένθια.

Παρόλα αυτά, ο ομοσπονδιακός προπονητής της φιναλίστ του Euro 2020, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αποφάσισε να καλέσει τον Μπέλιγχαμ στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας, προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αυτό, όπως προκύπτει από μέσα της Ισπανίας, δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση της Βασίλισσας, με τα στελέχη να είναι σε διαβουλεύσεις με την πλευρά του παίκτη, με σκοπό ο νέος ηγέτης της Ρεάλ να επιστρέψει άμεσα στη Μαδρίτη για να συνεχίσει την αποθεραπεία του και να μην καταπονηθεί άσκοπα στην Αγγλία.

TAGS ΜΠΕΛΙΓΧΑΜ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ