ΠΑΟΚ

Η πρόταση που... έδιωξε τον Ιβάν

Η πρόταση που... έδιωξε τον  Ιβάν

Το θέμα του 40χρονου Ολλανδού "έκλεισε" για τον ΠΑΟΚ με μία σύντομη δήλωση του Σαββίδη, ουσιαστικά, όμως, λόγω της πρότασης-πρόκλησης του ιδιοκτήτη της Μακάμπι, Μιτς Γκόλντχαρ.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτησή του για τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, "κοιτάζοντας" κυρίως στο εξωτερικό και εδώ και λίγες μέρες έχει βγει από το... ρεπορτάζ του όνομα του Ζόρντι Κρόιφ. Φρόντισε γι' αυτό ο Ιβάν Σαββίδης με μία γραπτή δήλωσή του, ωστόσο, ο πραγματικός λόγος είναι η πρόταση-πρόκληση που είχε καταθέσει στον 40χρονο Ολλανδό τεχνικό διευθυντή, ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι Τελ α Βιβ, Μιτς Γκόλντχαρ στο ραντεβού που είχαν την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο, πριν συναντηθούν οι δυο τους με τον Ιάκωβο Αγγελίδη στην γαμήλια εκδήλωση πρώην στελέχους της ισραηλινής ομάδας.

"Βάλε μας στους ομίλους και πάρε χρυσάφι"

Ποια είναι αυτή η πρόταση; Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε το Sport24.gr από το Ισραήλ, ο Καναδοϊσραηλινός ιδιοκτήτης της Μακάμπι έθεσε ως εξής στον Κρόιφ το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

"Αν η ομάδα μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το συμβόλαιό σου θα ανανεωθεί για 2 ή 3 χρόνια με κατακόρυφη αύξηση απολαβών-στα επίπεδα του κορυφαίου μάνατζερ της εταιρίας. Αν όχι, μένεις ως έχει μέχρι το καλοκαίρι του 2016".

Μάλιστα, του ξεκαθάρισε ότι είναι έτοιμος να ανεβάσει το μπάτζετ για να αποκτηθούν τρεις ξένοι και τρεις Ισραηλινοί παίκτες πρώτης γραμμής. Πλέον, ο Γκόλντχαρ περιμένει την απάντηση του Κρόιφ και στο Ισραήλ γίνονται διάφορες εκτιμήσεις για το πως θα αντιδράσει ο Ολλανδός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ