ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πειραματική 11άδα του Πραντέλι

Ο Τσέζαρε Πραντέλι θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν έχουν μεγάλο μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Ιταλίας κόντρα στη Φλουμινένσε. Δείτε την 11άδα της "σκουάντρα ατζούρα".

Με σύστημα 4-3-3 και με παίκτες που δεν έχουν πολλά ματς στα πόδια τους με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας, θα παραταχτεί το βράδυ της Κυριακής η “σκουάντρα ατζούρα” στο φιλικό κόντρα στη Φλουμινένσε (στο στάδιο “Raulino de Oliveira”), που θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της πριν μπει στη μάχη του Μουντιάλ.

Την ιταλική εστία θα υπερασπιστεί ο Περίν, οι Αμπάτε, Ρανόκια, Παλέτα και Νταρμιάν θα συνθέσουν την αμυντική τετράδα, οι Τιάγκο Μότα, Ακουιλάνι και Παρόλο θα πάρουν θέση στο χώρο του κέντρου ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Τσέρτσι, Ινσίνιε και Ιμόμπιλε.

Όσο για τη βραζιλιάνικη ομάδα αυτή θα παραταχθεί πιθανότατα με τους: Φελίπε, Μπρουνο, Γκουμ, Φαμπρίσιο, Καρλίνιος, Σικίνιο, Ζέαν, Ντιγκίνιο, Κόνκα, Βάλτερ και Σομπίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ