ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί "τελειώνει" όλους τους Αργεντινούς εκτός από τον Μέσι

Ο Άνχελ Ντι Μαρία
Ο Άνχελ Ντι Μαρία @ 2021 MICHEL EULER / AP IMAGES

Οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισαν να τελειώσουν τη συνεργασία τους με τους Άνχελ Ντι Μαρία, Λεάντρο Παρέδες και Μάουρο Ικάρντι, αφήνοντας μόνο του τον Μέσι στην αργεντίνικη παροικία. Μένει ελεύθερος ο πρώτος, υπό παραχώρηση οι δύο τελευταίοι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στην αργεντίνικη παροικία στην ομάδα, πλην φυσικά του Λιονέλ Μέσι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας "L' Equipe".

Πρόκειται για τους Άνχελ Ντι Μαρία, Λεάντρο Παρέδες και Μάουρο Ικάρντι. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές έχασαν την εμπιστοσύνη που απολάμβαναν από τους διοικούντες και αυτή η σεζόν είναι η τελευταία τους στο Παρίσι.

Ο Ντι Μαρία μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και δεν θα του κατατεθεί πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου. Ο Παρέδες μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ενώ ο Ικάρντι έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, ωστόσο αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα, καθώς ποτέ δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες στους Παριζιάνους.

Φυσικά και το μέλλον του Μέσι δεν είναι βέβαιο, καθώς δεν τα έχει πάει όσο καλά θα ήθελε ο σύλλογος. Το όνομά του έπαιξε για την επιστροφή στην Μπαρτσελόνα, κάτι που ο Λαπόρτα διέψευσε κατηγορηματικά.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ