VIRAL

Η Olbia Calcio απάντησε με απολαυστικό video στον Μουρίνιο για λογαριασμό της Serie C

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Λέτσε στο Coppa Italia
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Λέτσε στο Coppa Italia © 2022 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προέτρεψε τους παίκτες της Ρόμα να πάνε να παίξουν στην Serie C αν δεν αντέχουν την μεγάλη πίεση και μία από τις εκπροσώπους της τρίτης ποδοσφαιρικής κατηγορίας της Ιταλίας απάντησε με ευφάνταστο τρόπο στον special one.

Η ήττα από την Ίντερ με 2-0 στο Μεάτσα το βράδυ της Τρίτης και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Coppa Italia έκαναν τον Ζοζέ Μουρίνιο να θυμίζει ταύρο εν υαλοπωλείο στα αποδυτήρια της Ρόμα μετά το τέλος του ματς, με τον Πορτογάλο να ασκεί έντονη κριτική στους παίκτες του και να τους λέει κάποια στιγμή τα εξής:

"Φοβάστε; Τότε πηγαίνετε στην Serie C όπου δεν θα βρείτε την πίεση του κορυφαίου επιπέδου. Είστε άνδρες χωρίς αρχ@@@α. Το χειρότερο για έναν άνδρα".

Η αναφορά του στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει και... αντίλογος, με μία από τις ομάδες της Serie C, την Olbia Calcio, να επιλέγει να δώσει απάντηση στον Πορτογάλο προπονητή μέσω ενός video που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Σε αυτό το video, διάρκειας 1 λεπτού και 16 δευτερολέπτων, βλέπουμε τον προπονητή της ομάδας, Μασιμιλιάνο Κάντζι, να κατσαδιάζει τους παίκτες του στα αποδυτήρια, με την ομάδα να σχολιάζει ως εξής:

"Αγαπητέ Μουρίνιο, η Serie C είναι όπως η Serie A. Μόνο που είναι πιο ποιητική και ρομαντική".

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ