ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σάντσο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Τζέιντον Σάντσο
Ο Τζέιντον Σάντσο @ 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Τζέιντον Σάντσο επέστρεψε και με τη βούλα στην Ντόρτμουντ, με τους Βεστφαλούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του με δανεισμό μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Ο Τζέιντον Σάντσο επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ με δανεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός είχε περιορισμένο χρόνο στους κόκκινους διαβόλους με τον Έρικ Τεν Χαχ, ενώ ελάχιστες φορές έπιασε τα στάνταρ απόδοσης που είχε στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων είναι για ξερό δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς. Οι Βεστφαλοί θα καλύψουν μέρος του συμβολαίου του στη Γιουνάιτεντ και θα πληρώσουν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό του.

Η Ντόρτμουντ απέκτησε τον Σάντσο το καλοκαίρι του 2017 και στη Βεστφαλία παρέμεινε τέσσερα χρόνια (κατέκτησε ένα Κύπελλο και ένα σούπερ καπ), καθώς το 2021 παραχωρήθηκε στη Γιουνάιτεντ έναντι 85 εκατομμυρίων ευρώ. Φέτος είχε τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές με τη Γιουνάιτεντ στην Premier League.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ