ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σλότερμπεκ έως το 2027

Ο Νίκο Σλότερμπεκ με τη φανέλα της Φράιμπουργκ
Ο Νίκο Σλότερμπεκ με τη φανέλα της Φράιμπουργκ © 2021 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού, Νίκο Σλότερμπεκ από την Φράιμπουργκ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του έως το 2027.

Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Νίκο Σλότερμπεκ στην Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού της Φράιμπουργκ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2027.

Η Ντόρτμουντ βρισκόταν σε συζητήσεις με την Φράιμπουργκ εδώ και αρκετό καιρό και τελικά επήλθε η συμφωνία. Ο Σλότερμπεκ πέρασε από ιατρικά τη Δευτέρα (2/5) και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

"Είμαι συγκεντρωμένος στα τρία τελευταία παιχνίδια με την Φράιμπουργκ. Στη συνέχεια ανυπομονώ για τις νέες προκλήσεις στην Ντόρτμουντ" δήλωσε ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός.

Η Ντόρτμουντ έχει αποκτήσει ήδη τον Νίκλας Ζίλε και ενισχύεται σημαντικά στην άμυνα, σε έναν τομέα που "πόνεσε" αρκετά τη φετινή σεζόν. Ο Σλότερμπεκ έχει μία άκρως πετυχημένη χρονιά με την Φράιμπουργκ, καθώς έχει συμμετάσχει σε 35 παιχνίδια, με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ. Επίσης είναι διεθνής με την εθνική Γερμανίας.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ