ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Η Νότιγχαμ βρήκε στον Χένεσι το νο2 για το τέρμα της

Ο Γουέιν Χένεσι της Ουαλίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ολλανδία για τη League A του Nations League 2022-2023 στο "Ντε Κάιπ", Ρότερνταμ | Πέμπτη 14 Ιουνίου 2022
Ο Γουέιν Χένεσι της Ουαλίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ολλανδία για τη League A του Nations League 2022-2023 στο "Ντε Κάιπ", Ρότερνταμ | Πέμπτη 14 Ιουνίου 2022 © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Ο Γουέιν Χένεσι αναμένεται να αποτελέσει παίκτη της Νότιγχαμ τη νέα σεζόν, αφού ο Ουαλός τερματοφύλακας δεν ανήκει στα πλάνα του Βενσάν Κομπανί για την Μπέρνλι.

Η Νότιγχαμ συνεχίζει την ενίσχυσή της στο τέρμα, αφού μετά τον Ντιν Χέντερσον αναμένεται να πάρει και τον Γουέιν Χένεσι.

Ο Ουαλός τερματοφύλακας δεν συγκαταλέγεται στα πλάνα του Βενσάν Κομπανί για την Μπέρνλι και φέρεται να βρίσκεται κοντά στη Φόρεστ.

Ο 35χρονος διεθνής με προϋπηρεσία σε Κρίσταλ Πάλας, Γουλβς, Στόκπορτ και Γιόβιλ αναμένεται να αγοραστεί για ένα μικρό αντίτιμο, αφού το συμβόλαιό του με την Μπέρνλι λήγει τον Ιούνιο του 2023 και ο σύλλογός του έχει δικαίωμα μονοετούς επέκτασης.

Η Νότιγχαμ απέκτησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Χέντερσον ως δανεικό, ωστόσο με τον περσινό "ήρωά" της Μπράις Σαμπά να αποχωρεί πιθανότατα για τη Λανς, και τον αναπληρωματικό του, Ίθαν Χόρβατ, να καταλήγει στη Λούτον, χρειαζόταν και δεύτερη ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ