ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Η Νότιγχαμ θέλει να κλείσει τους Ομάρ Ρίτσαρντς και Νέκο Γουίλιαμς

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς στην αναμέτρηση της Μπάγερν κόντρα στη Βόλφσμπουργκ
Ο Ομάρ Ρίτσαρντς στην αναμέτρηση της Μπάγερν κόντρα στη Βόλφσμπουργκ 2021 AP PHOTO/ANDREAS SCHAAD

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει να χτίζει την ομάδα της Premier League και στο στόχαστρό της βρίσκεται ο Ομάρ Ρίτσαρντς και ο Νέκο Γουίλιαμς, σύμφωνα με το Athletic.

Η Νότιγχαμ έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς στόχος της είναι να χτίσει την ομάδα για την πρώτη της σεζόν στην Premier League έπειτα από 23 χρόνια.

Οι Reds έχουν ανακοινώσεις τους Αβονίγι, Μπιανκόνε, Χέντερσον, ενώ βρίσκονται πολύ κοντά στον Νιακατέ, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Athletic, η Νότιγχαμ Φόρεστ παλεύει να κλείσει άλλες δύο περιπτώσεις μέσα στην εβδομάδα. Πρόκειται για τον αριστερό μπακ της Μπάγερν, Ομάρ Ρίτσαρντς και τον δεξιό μπακ της Λίβερπουλ, Νέκο Γουίλαμς.

Ο Στίβ Κούπερ έχει αναγνωρίσει πως αυτές οι δύο θέσεις χρειάζονται ενίσχυση για την περαιτέρω ενδυνάμωση της ομάδας του. Ο 24χρονος Ρίτσαρντς βρίσκεται στην Μπάγερν από το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο δεν έχει βρει χώρο. Οι Βαυαροί ψάχνουν τρόπο να ελευθερώσουν πόρους για την απόκτηση του Ντε Λιχτ.

Ο Γουίλιαμς από την άλλη έχει 13 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ, αλλά πέρασε το δεύτερο μέρος της σεζόν ως δανεικός στην Φούλαμ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ