PREMIER LEAGUE

Η Νόριτς με Γιαννούλη πήρε τον πρώτο βαθμό, 0-0 στην έδρα της Μπέρνλι

Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι
Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Νόριτς έμεινε στο 0-0 με την Μπέρνλι στο Turf Moor και πανηγύρισε τον πρώτο της βαθμό στη φετινή Premier League μετά από έξι ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο Γιαννούλης, έμεινε στον πάγκο ο Τζόλης.

Τον πρώτο της βαθμό στη φετινή βερσιόν της Premier League, μετά από έξι ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές αλλά και 16 διαδοχικές ήττες στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, πήρε το απόγευμα του Σαββάτου (2/10) στο χορτάρι του Turf Moor η Νόριτς.

Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά κράτησε στο μηδέν την Μπέρνλι, με την λευκή ισοπαλία να επιτρέπει στα καναρίνια να σπάσουν το αρνητικό σερί και να ξεκολλήσουν από το απόλυτο μηδέν στον βαθμολογικό πίνακα, την ώρα που η αντίπαλός τους βρίσκεται και αυτή κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, στην 18η θέση με 3 βαθμούς και απολογισμό 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Φανέλα βασικού για τους κιτρινοπράσινους είχε ο Δημήτρης Γιαννούλης, που κάλυψε το αριστερό άκρο της άμυνας και αγωνίστηκε από την αρχή της αναμέτρησης μέχρι το φινάλε, ενώ αντίθετα ο Χρήστος Τζόλης έμεινε στον πάγκο.

Όσον αφορά στην εικόνα της αναμέτρησης, η Νόριτς μπορεί να αισθάνεται σούπερ ικανοποιημένη αφού έσπασε την κατάρα που την ήθελε να φεύγει ηττημένη στα 16 τελευταία παιχνίδια της στη μεγάλη κατηγορία (6 ήττες φέτος και 10 στα τελευταία ματς της σεζόν 2019-2020) αλλά και για το γεγονός πως η Μπέρνλι ήταν η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς, με κορυφαία εκείνη με τον Λόουτον δύο λεπτά πριν το φινάλε.

Από την πλευρά της η Νόριτς είχε ως καλύτερη στιγμή της το δοκάρι του Ματίας Νόρμαν, με την λευκή ισοπαλία να α σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και να συνιστά το πρώτο 0-0 στην ιστορία των δύο ομάδων σε συνολικά 44 μεταξύ τους αναμετρήσεις.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Κόλινς, Τέιλορ, Λένον (60' Γκούντμουντσον), Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, ΜακΝιλ, Βίντρα (34' Ροντρίγκεζ), Γουντ (80' Μπαρνς)

ΝΟΡΙΤΣ: Κρουλ, Άαρονς, Γκίμπσον, Χάνλεϊ, Καμπάκ, Γιαννούλης, Λε-Μελού (80' Ρουπ), Νόρμαν, ΜακΛιν, Σάρτζεντ (90' Ίντα), Πούκι (80' Ράσιτσα)

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Τα highlights των αγώνων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον 1-1

Τσέλσι - Σαουθάμπτον 3-1

Λιντς - Γουότφορντ 1-0

Γουλβς - Νιούκαστλ 2-1

Η βαθμολογία της Premier League:

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΝΟΡΙΤΣ ΛΙΝΤΣ ΓΟΥΛΒΣ THE PREMIER GREEKS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ