ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Νόριτς δημιουργεί τάσεις φυγής στον Τζόλη

Ο Χρήστος Τζόλης δέχεται το πρέσινγκ της Νόριτς
Ο Χρήστος Τζόλης δέχεται το πρέσινγκ της Νόριτς EUROKINISSI

Το ενδιαφέρον της αγγλικής Νόριτς και η προσφορά για συμβόλαιο τεσσάρων ετών με ετήσιες αποδοχές 1.5 εκατομμυρίου ευρώ στον Χρήστο Τζόλη βάζουν σε πίεση τον ΠΑΟΚ.

Όσο το ενδιαφέρον της Νόριτς για τον Χρήστο Τζόλη εντείνεται τόσο το θέμα λαμβάνει σημαίνοντα ρόλο στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ.

Πέρα απ' όσα ακούγονται για προτάσεις-ρεκόρ που ετοιμάζουν τα "καναρίνια" στην προσπάθεια τους να δελεάσουν τους ανθρώπους του "Δικεφάλου", αυξάνοντας σταδιακά την προσφορά τους, η αλήθεια είναι ότι ήδη η πίεση που ασκείται στους σε διοίκηση και ποδοσφαιριστή είναι ήδη μεγάλη.

Οι πληροφορίες που αναφέρονται σε πρόταση της Νόριτς στον Χρήστο Τζόλη για τετραετές συμβόλαιο που θα του αποφέρουν συνολικές απολαβές 6 εκατομμυρίων ευρώ, είναι το σημείο- κλειδί της υπόθεσης ως τώρα. Κι αυτό διότι -όπως είναι φυσικό- η συγκεκριμένη προσφορά έχει βάλει σε σκέψεις το περιβάλλον του νεαρού επιθετικού, καθώς το ποσό 1.5 εκατομμυρίου ετησίως ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες τους.

Το "golden boy" το ΠΑΟΚ υπέγραψε πέρυσι νέο συμβόλαιο που τον δεσμεύει στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Στο συμβόλαιο αυτό δεν ενσωματώθηκε ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του, γεγονός που δίνει στον ΠΑΟΚ την ευχέρεια να καθορίζει αυτός την τιμή αξιολόγησης του. Οι αποδοχές του νεαρού αυξήθηκαν τρεις φορές συγκριτικά με αυτές που ίσχυαν προηγουμένως και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες εντάχθηκαν σε αυτό μεγάλα μπόνους συμμετοχών, σκοραρίσματος και επίτευξης στόχων. Παρόλα αυτά παραμένουν μακριά από τα χρήματα που φέρεται να του προσφέρει η Νόριτς.

Όλα αυτά είναι λογικό πως επηρεάζουν τον τρόπο σκέψης του ίδιου του ποδοσφαιριστή και να του δημιουργούν τάσεις φυγής. Η διαχείριση της κατάστασης που έχει αναπόφευκτα προκύψει τόσο από τον Τζόλη όσο και τον ΠΑΟΚ αποτελεί μεγάλο στοίχημα. Ιδιαίτερα αν τελικά ο "Δικέφαλος" δεν λάβει μια πρόταση που να θεωρεί ικανοποιητική για να ανάψει το "πράσινο φως" για την παραχώρηση του.

Για την ώρα πάντως φαίνεται ότι δύσκολα ο 19χρονος θα παραμείνει στην Τούμπα. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες σχετικά με το μέλλον του. Ιδίως αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες πως η Νόριτς ετοιμάζει μια νέα βελτιωμένη πρόταση στον ΠΑΟΚ προκειμένου ν' αποκτήσει τον Τζόλη

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ