ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Η Νιούκαστλ έχει τον Στρακόσα ξανά στο στόχαστρο

Ο Θωμάς Στρακόσα της Λάτσιο σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Λέτσε για τη Serie A 2019-2020 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019
Ο Θωμάς Στρακόσα της Λάτσιο σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Λέτσε για τη Serie A 2019-2020 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 © 2019 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Το μέλλον του Θωμά Στρακόσα στη Λάτσιο είναι άγνωστο και η Νιούκαστλ μοιάζει έτοιμη να επέμβει και να του προσφέρει συμβόλαιο.

Ο Θωμάς Στρακόσα βρίσκεται στη Λάτσιο από το 2012, όταν έφυγε από την Ελλάδα και τις ακαδημίες του Πανιωνίου. Με ένα διάλειμμα μιας σεζόν το 2015-2016, όταν παραχωρήθηκε δανεικός στη Σαλερνιτάνα, υπερασπίζεται την εστία των Ρωμαίων, είτε ως βασικός είτε ως αναπληρωματικός τερματοφύλακάς τους.

Φέτος μετράει 25 συμμετοχές, αφού δεν έχει πείσει τον Μαουρίτσιο Σάρι για τις ικανότητές του. Ο Ιταλός τεχνικός έχει ζητήσει τερματοφύλακα για το καλοκαίρι, όταν μένει ελεύθερος ο διεθνής Αλβανός, παρότι η διοίκηση θέλει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Κάπου εκεί μπαίνει στο "κόλπο" η Νιούκαστλ, η οποία είχε αρχίσει το "φλερτ" με τον γεννημένο στην Αθήνα γιο του Φώτη Στρακόσα από το 2019. Τον περασμένο Νοέμβριο το ενδιαφέρον αναζωπυρώθηκε και πλέον οι Άγγλοι παρακολουθούν στενά το ζήτημα, με τον παίκτη να είναι μοιρασμένος ανάμεσα στις δύο επιλογές.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ