ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Η Μπόκα Τζούνιορς άλωσε το "Μονουμεντάλ" και νίκησε 1-0 τη Ρίβερ Πλέιτ

Boca Juniors' forward Sebastian Villa, right, is chases by his teammates as he celebrates scoring his side´s first goal against River Plate in a local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina. Sunday, March 20, 2022. (AP Photo'/Natacha Pisarenko)
Boca Juniors' forward Sebastian Villa, right, is chases by his teammates as he celebrates scoring his side´s first goal against River Plate in a local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina. Sunday, March 20, 2022. (AP Photo'/Natacha Pisarenko) @ 2022 NATACHA PISARENKO / ASSOCIATED PRESS

Η Ρίβερ Πλέιτ και η Μπόκα Τζούνιορς αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν 1-0 στο "Μονουμεντάλ"

Η Μπόκα Τζούνιορς ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τη Ρίβερ Πλέιτ για το πρωτάθλημα Αργεντινής. Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Liga Profesional, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν των "εκατομμυριούχων" με 1-0 στο "Μονουμεντάλ"

Το γκολ που έκρινε το ντέρμπι, σημειώθηκε στο 54' με τον Βίγια, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, απέφυγε τον τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με το σκορ να μην αλλάζει ως το φινάλε της αναμέτρησης.

Στους 14 βαθμούς στον β' όμιλο η Μπόκα και είναι δεύτερη πίσω από την Εστουντιάντες, έναν λιγότερο έχει η Ρίβερ Πλέιτ και είναι τρίτη στον α' όμιλο.

TAGS ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ