ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η μπηχτή του Τομ Χανκς στην Τζούλια Ρόμπερτς: "Όλοι μπορούν να γίνουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Τομ Χανκς με την Τζούλια Ρόμπερτς
Ο Τομ Χανκς με την Τζούλια Ρόμπερτς PRINT SCREEN

Η Τζούλια Ρόμπερτς δήλωσε δημόσια στην εκπομπή "Graham Norton Show" πως υποστηρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι ο Τομ Χανκς έκανε ένα αυθάδες σχόλιο για τους οπαδούς των "μπέμπηδων".

Η Τζούλια Ρόμπερτς κι ο Τομ Χανκς εμφανίστηκαν στο επεισόδιο του "Graham Norton Show" το βράδυ της Παρασκευής (1/12). Η 56χρονη ηθοποιός δήλωσε πως είναι μία αληθινή οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Έχω τρία παιδιά κι όταν ήταν πολύ μικρά και άρχισαν να παίζουν ποδόσφαιρο και άρχισαν να το παρακολουθούν στην τηλεόραση. Και δεν είχα ποτέ συνειδητοποιήσει πόσο συναρπαστικό ήταν να παρακολουθώ ποδόσφαιρο στην τηλεόραση.

Κατά κάποιο τρόπο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε η ομάδα μας, η οικογενειακή ομάδα Μόντερ (το επώνυμο του συζύγου της). Και γίναμε κατά κάποιο τρόπο δαιμονισμένοι".

Ο Τομ Χανκς με το που τελείωσε την πρότασή της η Τζούλια Ρόμπερτς έκανε το εξής αυθάδες σχόλιο για τους οπαδούς των μπέμπηδων: "Ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ". Με την Ρόμπερτς να απαντά αμέσως "Ω! Αυτό δεν είναι ωραίο".

Στη συνέχεια ο 67χρονος ηθοποιός αποκάλυψε το πως έγινε υποστηρικτής της Άστον Βίλα, ταν πρωτοήρθα στην Αγγλία, στο BBC έδειχναν τα σκορ των αναμετρήσεων. Όλες οι ομάδες είχαν πολύ περίεργα ονόματα. Και τότε έπεσε το μάτι μου στην Άστον Βίλα, σκέφτηκα, αα αυτό ακούγεται υπέροχο μέρος. Ω ναι, θα κάνω διακοπές στην Άστον Βίλα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS & GOSSIP VIRAL PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ