ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα δίνει το Καμπ Νόου στους φιλάθλους να παίξουν 60λεπτους αγώνες για 300 ευρώ ανά παίκτη

Η Μπαρτσελόνα δίνει το Καμπ Νόου στους φιλάθλους να παίξουν 60λεπτους αγώνες για 300 ευρώ ανά παίκτη
FCBARCELONA.COM/

Τα οικονομικά προβλήματα της Μπαρτσελόνα την οδηγούν σε αναζήτηση εσόδων με διάφορους τρόπους, ακόμα και με την προσφορά του Καμπ Νόου ως γήπεδο για να παίξουν ποδόσφαιρο φίλαθλοι, επί πληρωμή.

Αν μία παρέα Ισπανών που μένει στη Βαρκελώνη θέλει να παίξει ποδόσφαιρο σε έναν όμορφο χώρο, μπορεί να επιλέξει την κορυφαία ποδοσφαιρική έδρα της πόλης, αρκεί κάθε παίκτης να μπορεί να διαθέσει 300 ευρώ. Το Καμπ Νόου προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε όσους θελήσουν να επιλέξουν ένα 11Χ11 διαφορετικό από τα υπόλοιπα, στην προσπάθεια της Μπαρτσελόνα να συλλέξει περαιτέρω έσοδα και κυρίως να βελτιώσει το brand name της.

Από τις 6 μέχρι τις 11 Ιουνίου ο αγωνιστικός χώρος του Καμπ Νόου θα είναι διαθέσιμος σε οποιανδήποτε προλάβει να τον κλείσει για αγώνα 60 λεπτών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των "μπλαουγκράνα", οι ομάδες θα έχουν 15 λεπτά χρόνο για ζέσταμα στο χορτάρι, ενώ θα υπάρχει εγγυημένος χρόνος 40 λεπτών για κάθε παίκτη, αφού θα γίνονται αναγκαστικές αλλαγές. Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα αποδυτήρια του γηπέδου πριν και μετά τον αγώνα.

Στην τιμή περιλαμβάνεται η παρουσία διαιτητή, προπονητών, νερού και ισοτονικών ποτών, ιατρική βοήθεια αν χρειαστεί και το τουρ του γηπέδου και του μουσείου για κάθε παίκτη και το συνοδό του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ