ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν επιχειρεί διπλό χτύπημα με Χράφενμπερχ και Μαζραουί

Ο Ράιαν Χράφενμπερχ του Άγιαξ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Φιτέσε για την Eredivisie 2021-2022 στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", Άμστερνταμ | Κυριακή 29 Αυγούστου 2021
Ο Ράιαν Χράφενμπερχ του Άγιαξ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Φιτέσε για την Eredivisie 2021-2022 στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", Άμστερνταμ | Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 © 2021 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν προσπαθεί να πάρει (φτηνά) δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν, τον Ράιαν Χράφενμπερχ και τον Νουσαΐρ Μαζραουί του Άγιαξ.

Η Μπάγερν κοιτάζει από τώρα τις κινήσεις της για την επόμενη σεζόν, προσπαθώντας να έρθει σε συμφωνία με παίκτες πριν από την έναρξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται ψηλά στη λίστα της, συμπαίκτες στον Άγιαξ, αλλά αμφότεροι στα μπλοκάκια αρκετών τεχνικών διευθυντών ομάδων της ελίτ.

Ο Ράιαν Χράφενμπερχ αποτελεί τον πρώτο εξ αυτών, με τον 19χρονο κεντρικό μέσο του Άγιαξ να διανύει την τέταρτη σεζόν του σε επαγγελματικό επίπεδο. Διεθνής δέκα φορές, είναι ο νεαρότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Eredivisie και ανταπεξέρχεται χωρίς πρόβλημα στο επίπεδο.

Η Μπάγερν έκανε πρόταση στον "Αίαντα" ύψους 15.000.000 ευρώ, με ακόμα 10.000.000 με τη μορφή μπόνους, ούσα αποφασισμένη να κάνει δικό της τον παίκτη. Ακόμα κι αν ο Άγιαξ απορρίψει την πρώτη επαφή, είναι βέβαιο ότι οι Βαυαροί θα επανέλθουν.

Η περίπτωση του δευτέρου παίκτη είναι διαφορετική, αφού ο Νουσαΐρ Μαζραουί μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ήδη έχει γνωστοποιήσει ότι θέλει να συνεχίσει σε ανώτερο επίπεδο την καριέρα του.

Οι επαφές του με την Μπαρτσελόνα είχαν θετική κατάληξη, με τους Καταλανούς να προσφέρουν συμβόλαιο 5.000.000 ευρώ ετησίως. Ωστόσο, στις επαφές της Μπάγερν με τον Μίνο Ραϊόλα για τον Χράφενμπερχ που είναι πελάτης του, ρώτησαν και για τον Μαροκινό αριστερό μπακ.

Ορισμένοι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι κατέθεσαν και πρόταση και μάλιστα σχεδόν διπλάσια από εκείνη των Καταλανών και ότι ο παίκτης μίλησε απευθείας τόσο με τον Όλιβερ Καν όσο και με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, άλλοι κρατούν πιο χαμηλά τον πήχη, ωστόσο αν η Μπάγερν ολοκληρώσει αυτό το διπλό χτύπημα, θα ενισχυθεί σημαντικά τη νέα σεζόν.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ