Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η μητέρα του Αλέξανδρου Λάμπη ήταν στο γήπεδο της Ηλιούπολης την ώρα που κατέρρευσε ο 21χρονος

Ο Αλέξανδρος Λάμπη στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λαμία
Ο Αλέξανδρος Λάμπη στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λαμία INTIME

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Αλέξανδρου Λάμπη, του ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή την Τετάρτη έχοντας καταρρεύσει στο παιχνίδι Ηλιούπολη - Ερμιονίδα. Ήταν στην κερκίδα τη στιγμή που ο γιος της σωριάστηκε στο χορτάρι.

Η είδηση της απώλειας του 21χρονου Αλέξανδρου Λάμπη, που πέθανε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα όπου είχε μεταφερθεί μετά την κατάρρευσή του στην αναμέτρηση Ηλιούπολη - Ερμιονίδα για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικης, σόκαρε εκ νέου το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα της Τετάρτης (2/2), παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τους γιατρούς τόσο στο γήπεδο όσο και στο νοσοκομείο δεν ανέκτησε ποτέ την επαφή του με το περιβάλλον και δυστυχώς απεβίωσε.

Η μοίρα δεν έπαιξε άσχημο παιχνίδι μόνο στον 21χρονο παίκτη, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τόσο πρόωρα. Ήταν σκληρή και για τη μητέρα του Λάμπη, η οποία ήταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα και μαζί τον γιο της που είχε επιλεγεί στην αρχική ενδεκάδα της Ηλιούπολης από τον Βαγγέλη Χαντέ.

Αντ' αυτού είδε τον Αλέξανδρό της να κείτεται στο χορτάρι, να μην επανέρχεται και στο τέλος να χάνει ζωή του.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ