ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Ίντερ Μαϊάμι: Η μεταγραφή του Μέσι έφερε sold out σε όλα τα φετινά παιχνίδια της

Ίντερ Μαϊάμι: Η μεταγραφή του Μέσι έφερε sold out σε όλα τα φετινά παιχνίδια της
@2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η μετακόμιση του Λιονέλ Μέσι από την Ευρώπη στην Αμερική έφερε φρενίτιδα ενθουσιασμού στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κάτι που αποτυπώθηκε με το sold out σε κάθε εντός και εκτός έδρας ματς της Ίντερ Μαϊάμι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Ευρώπη για πρώτη φορά και πλέον θα φοράει για την επόμενη σεζόν τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ να τον κάνει δικό της χάρη σε έναν πολύ ισχυρό συνασπισμό εμπορικών κολοσσών με το MLS.

Η απόκτηση του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή προκάλεσε σεισμικές δονήσεις στις ΗΠΑ, με την Ίντερ Μαϊάμι να παίρνει την απόφαση να εκτοξεύσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και την κίνησή της αυτό να αποδεικνύεται πανέξυπνη.

Και αυτό γιατί ο κόσμος της ομάδας όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά έσπευσε να κλείσει θέση στο γήπεδο παρά τις φουσκωμένες τιμές, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν τα εισιτήρια για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του Pulga.

"Ζήτησα από τον Μέσι ένα εισιτήριο για ένα ματς της Ίντερ Μαϊάμι και μου είπε πως υπάρχει sold out. Δεν υπάρχουν εισιτήρια. Δεν ξέρω τι συμβαίνει", αναρωτήθηκε ο Σέρχιο Αγκουέρο, με το εντυπωσιακό να είναι πως η τρέλα για τον Μέσι δεν υπάρχει μόνο στους οπαδούς της Ίντερ αλλά και σε όλο το αμερικανικό ποδοσφαιρικό κοινό.

Απόδειξη το γεγονός πως έχουμε sold out και σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της Ίντερ Μαϊάμι μέχρι το φινάλε της σεζόν, με όλους τους φιλάθλους να ανυπομονούν να βιώσουν μία πρωτόφαντη εμπειρία: να απολαύσουν διά ζώσης τον Λιονέλ Μέσι έπειτα από μία μυθική καριέρα που είχε στην Ευρώπη για σχεδόν 20 χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ