ΚΥΠΡΟΣ

Η ματσάρα της σεζόν στην Κύπρο: 5-5 ανάμεσα σε ΑΕΚ Λάρνακας και Εθνικό Άχνας

Ο Σολ πανηγυρίζει ένα από τα τέσσερα γκολ του στο ΑΕΚ Λάρνακας - Εθνικός Άχνας
Ο Σολ πανηγυρίζει ένα από τα τέσσερα γκολ του στο ΑΕΚ Λάρνακας - Εθνικός Άχνας PRINT SCREEN

Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν αλλά το ισόπαλο 5-5 ανάμεσα σε ΑΕΚ Λάρνακας και Εθνικό Άχνας για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κύπρου με τον Σολ να πετυχαίνει τέσσερα γκολ και τον Μάριο Ηλία τρία χατ τρικ διεκδικεί τον τίτλο του αγώνα της χρονιάς.

Βρισκόμαστε αρκετά νωρίς σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά δεν αποκλείεται στην Κύπρο να έχει γίνει ήδη η ματσάρα της χρονιάς με το 5-5 ανάμεσα στην ΑΕΚ Λάρνακας και τον Εθνικό Άχνας να διεκδικεί με το καλημέρα τον συγκεκριμένο τίτλο.

Ένα παιχνίδι όπου ο Φραν Σολ για τους γηπεδούχους πέτυχε τέσσερα γκολ και είδε τον Μάριο Ηλία να πετυχαίνει χατ τρικ για να μπορέσει η ομάδα του να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Λάρνακα.

Το πρώτο 45λεπτο τελείωσε ισόπαλο 4-4 με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 2-0 με τον Μάριο Ηλία με τέρματα στο 4' και στο 6' με πέναλτι και σουτ αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν αρχικά σε 2-1 στο 16' με τον Σολ για να βρουν οι φιλοξενούμενοι και τρίτο γκολ για το 3-1 στο 21'. Η ΑΕΚ Λάρνακας έφερε τα πάνω-κάτω και μπήκε μπροστά στο σκορ με 4-3 μέσα σε 20 λεπτά, αρχικά μείωσε με πέναλτι του Σολ σε 3-2, εν συνεχεία με κεφαλιά στο 30' έφερε το ματς στα ίσια και στο 45+1' με κεφαλιά του Σολ προηγήθηκε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση. Ωστόσο, στο 45+5' οι παίκτες του Εθνικού ισοφάρισαν.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στο 73' με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 86' με 5-5. Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών οι γηπεδούχοι σκόραραν ξανά, αλλά το γκολ δε μέτρησε μετά την εξέταση της φάσης στο VAR.

ΑΕΚ: Πίριτς, Τόμοβιτς (46' Μιλίσεβιτς), Σάντσες, Ρομπέρζ, Άνχελ Γκαρσία, Γκιούρσκο, Πονς, Μαμάς (55' Γιέντες), Τρικόβσκι, Σολ, Φαράι

Εθνικός Άχνας: Μάρκοβιτς, Ακσεντίγεβιτς, Περατικός, Ιριόντο, Λίπσκι (51' Σπιρόβσκι), Γκράζιτς, Πεχλιβάνης (51' Ριστέβσκι), Λομοτέι, Ιλία, Φιάκας, Καμπρέρα.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ