ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνει τη συμφωνία με Τεν Χαχ

Ο Έρικ τεν Χαγκ στον πάγκο του Άγιαξ
Ο Έρικ τεν Χαγκ στον πάγκο του Άγιαξ © 2021 / AP IMAGES

Ο Έρικ τεν Χαχ αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νέα σεζόν, σύμφωνα με το ESPN.

Ο Έρικ τεν Χαχ είναι ο εκλεκτός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη θέση του προπονητή τη νέα σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN.

Ο 52χρονος Ολλανδός πέρασε από συνέντευξη τον Μάρτιο και είχε μπει σε λίστα μαζί με τους Μαουρίσιο Ποτσετίνο, Λουίς Ενρίκε και Τζούλεν Λοπετέγκι.

Το διεθνές αθλητικό δίκτυο πληροφορήθηκε ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" κατέληξαν στον Τεν Χαχ, ο οποίος αυτήν τη στιγμή καθοδηγεί τον Άγιαξ στη διατήρηση των σκήπτρων στην Eredivisie.

Ο Τεν Χαχ αποτελεί την προτίμηση του εκτελεστικού διευθυντή Ρίτσαρντ Άρνολντ και του ενός εκ των προέδρων, Τζόελ Γκλέιζερ, στους οποίους απευθύνθηκαν ο διευθυντής ποδοσφαίρου Τζον Μέρταφ και ο τεχνικός διευθυντής Ντάρεν Φλέτσερ, που έκαναν τις επαφές.

Βασικός αντίπαλός του ήταν ο Ποτσετίνο, ο οποίος έμεινε πίσω στην κούρσα λόγω των δυσκολιών του Αργεντινού τη φετινή σεζόν στην Παρί και τα πιθανά έξοδα αποζημίωσης που έπρεπε να καταβληθούν στο γαλλικό σύλλογο σε περίπτωση που έσπαγε το συμβόλαιό του ένα χρόνο πριν από τη λήξη του.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ θα συνεχίσει στο "τιμόνι" του συλλόγου μέχρι το τέλος της σεζόν ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και στη συνέχεια θα αναλάβει κάποιο πόστο στο οργανόγραμμα, όπως είχε συμφωνηθεί όταν αντικατέστησε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Βασικός υποψήφιος για δεξί χέρι του Τεν Χαχ είναι το άλλοτε μέλος του προπονητικού επιτελείου του Άλεξ Φέργκιουσον μεταξύ 2007 και 2013, Ρενέ Μιούλενστιν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ