ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε τον Πογκμπά που πάει Γιουβέντους

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2021 JON SUPER/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος μένει ελεύθερος και όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει στη Γιουβέντους.

Η δεύτερη θητεία του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει το ίδιο τέλος με την πρώτη. Αποχωρεί αθόρυβα ως ελεύθερος και καταλήγει στη Γιουβέντους.

Ο 29χρονος Γάλλος μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι το συμβόλαιό του δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Οι "κόκκινοι διάβολοι" ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της κοινής πορείας των δύο πλευρών το μεσημέρι της Τετάρτης, με ένα μεγάλο βιογραφικό κείμενο, που υπενθυμίζει τις καλές στιγμές του Πογκμπά στο "Ολντ Τράφορντ".

Ο διεθνής μέσος βρέθηκε στο Κάριγκτον για πρώτη φορά στα 16 του, αλλά αποχώρησε το 2012 επειδή μετρούσε μόλις επτά συμμετοχές. Στη Γιουβέντους πήρε άμεσα φανέλα βασικού και πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήματα σε ισάριθμες σεζόν, εκτοξεύοντας τις μετοχές του.

Η Γιουνάιτεντ τον πήρε πίσω στην Αγγλία, αλλά αυτήν τη φορά πληρώνοντας 105.000.000 ευρώ. Στις έξι σεζόν που φόρεσε τη φανέλα της δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και (εν μέσω και πολλών τραυματισμών) πανηγύρισε μόνο το Europa League και το League Cup το 2017.

Ως ελεύθερος εμφανίζεται αρνητικός στο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι και της Παρί και έχει ανταποκριθεί μόνο στο κάλεσμα της Γιουβέντους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ