Η Λουντογκόρετς ψάχνει για τρίτο προπονητή μέσα σε τέσσερις μήνες!

Με τον Μπρούνο Ριμπέιρο κι ο Εντουάρντο Ερανοσιάν αποτελεί παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία της Λουντογκόρετς. Οι Βούλγαροι ψάχνουν τον τρίτο κατά σειρά προπονητή κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.
“Ηλεκτρική καρέκλα” είναι ο πάγκο της Λουντογκόρετς. Η βουλγαρική ομάδα έχει απολύσει δύο προπονητές από την αρχή της σεζόν και κινείται για την πρόσληψη τρίτου. Ο Μπρούνο Ριμπέιρο, που ξεκίνησε τη σεζόν στην τεχνική ηγεσία άντεξε δύο μόλις μήνες.
Αλλά κι ο διάδοχός του, Εντουάρντο Ερανοσιάν δεν τα πήγε καλύτερα. Η Λουντογκόρετς αποκλείστηκε από το Κύπελλο Βουλγαρίας την περασμένη Δευτέρα, μετά την ήττα από τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Αν και στο πρωτάθλημα είναι στην τρίτη θέση της κατάταξης, σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την πρωτοπόρο Λέφσκι ο αποκλεισμός του Κυπέλλου, έφερε και τη δεύτερη απομάκρυνση.
Πλέον, οι Βούλγαροι ψάχνουν για τον τρίτο τους προπονητή στην τρέχουσα σεζόν. Το ερώτημα είναι ένα: Πόσο θ’ αντέξει κι αυτός;