ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ είπε "όχι" σε μυθική πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για τον Σαλάχ

Ο Σαλάχ πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στην Μπόρνμουθ
Ο Σαλάχ πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στην Μπόρνμουθ © 2023 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Σύμφωνα με το Athletic η Αλ Ιτιχάντ το βράδυ της Πέμπτης (31/08) κατέθεσε πρόταση άνω των 100.000.000 ευρώ για τον Σαλάχ με την Λίβερπουλ να εμμένει στην απόφασή της να μην πουλήσει τον Αιγύπτιο.

Το Athletic και ο έγκυρος ρεπόρτερ Ντέιβιντ Ορνστάιν υποστηρίζουν πως η Αλ Ιτιχάντ έκανε αποφασιστικό βήμα για να κάνει δικό της τον Μοχάμεντ Σαλάχ, αλλά η Λίβερπουλ επέμεινε στην ξεκάθαρη θέση της πως δηλαδή ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν πωλείται.

Σύμφωνα με το προαναφερθέν Μέσο, λοιπόν, το βράδυ της Πέμπτης (31/08) ο διευθυντής των Κόκκινων, Μάικ Γκόρντον δέχθηκε τηλεφώνημα εκ μέρους της Αλ Ιτιχάντ με προσφορά για τον Σαλάχ άνω των 100.000.000 ευρώ, ενώ στην πρόταση είχαν συμπεριληφθεί και μπόνους.

Παρά το γεγονός πως η πρόταση ήταν τεράστια η Λίβερπουλ, σύμφωνα πάντα με το Athletic, την απέρριψε άμεσα και ενημέρωσε εκ νέου πως 31χρονος σούπερ σταρ δεν πωλείται. Θυμίζουμε πως ο Σαλάχ το προηγούμενο καλοκαίρι επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα του Άνφιλντ για τρία χρόνια και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του Γιούργκεν Κλοπ με απολαβές 350.000 λιρών την εβδομάδα (σ.σ. περίπου 408.000 ευρώ).

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ