SPORTS & GOSSIP

Η λίστα με τις πιο πλούσιες γυναίκες ποδοσφαιριστών: Αυτή είναι η θέση της Βικτόρια Μπέκαμ

Fashion designer Victoria Beckham arrives on the red carper for the screening of the film Cafe Society and the Opening Ceremony at the 69th international film festival, Cannes, southern France, Wednesday, May 11, 2016. (AP Photo/Joel Ryan)
Fashion designer Victoria Beckham arrives on the red carper for the screening of the film Cafe Society and the Opening Ceremony at the 69th international film festival, Cannes, southern France, Wednesday, May 11, 2016. (AP Photo/Joel Ryan) © 2016 JOEL RYAN/ AP IMAGES

Αυτή είναι η λίστα με τις πιο πλούσιες συζύγους και συντρόφους των ποδοσφαιριστών. Ηγείται η Βικτόρια Μπέκαμ, στην πέμπτη θέση η Αντονέλα του Μέσι και ακόμα πιο χαμηλά η Χεορχίνα του Κριστιάνο.

Πλέον οι σύζυγοι και οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών δεν βασίζονται αποκλειστικά στους αγαπημένους τους, αλλά οι προσωπικές τους περιουσίες είναι εκπληκτικές.

Η Gambling Zone πραγματοποίησε μία έρευνα και κατέληξε σε μία λίστα με τις 10 πλουσιότερες γυναίκες, που βρίσκονται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών.

10. Η σύζυγος του Τζέιμς Βάρντι, Μπέκι, με περιουσία 3.413.886 ευρώ. Η αγαπημένη του ηγέτη της Λέστερ, είναι 41ος ετών και έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις σε τηλεοπτικά ριάλιτι.

9. Η σύντροφος του Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν, Πέρι Έντουαρτς. Η αγαπημένη του ποδοσφαιριστή της Μπεσίκτας έχει περιουσία που ανέρχεται στα 8.350.731 ευρώ.

8. Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορνίνα Ροντρίγκιες. Η 29χρονη που είναι σε σχέση με τον Πορτογάλο σταρ πέρα από από το προφίλ με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram συγκριτικά με τις υπόλοιπες, έχει περιουσία ύψους 11.039.167 ευρώ. Ο πλούτος της Χεορνίνας αυξήθηκε από το ντοκιμαντέρ της στο Netflix, αλλά και από τις διαφημιστικές της καμπάνιες με μεγάλες εταιρίες.

7. Η τενίστρια Άννα Ιβάνοβιτς που είναι παντρεμένη με τον Γερμανό θρύλο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ. Η εντυπωσιακή Σέρβα έπαιζε περίφημα και ήταν το Νο1 στον κόσμο το 2008 και πλέον έχει περιουσία 14.765.527 ευρώ.

6. Η σύζυγος του Γουέιν Ρούνεϊ, Κόλεεν, έχει περιουσία που ανέρχεται στα 17.534.646 ευρώ. Η μητέρα των τεσσάρων παιδιών του πρώην ποδοσφαιριστή έχει γράψει πολλές στήλες σε περιοδικά και βιβλία, μεταξύ των οποίων και την αυτοβιογραφία της.

5. Η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούτσο, έχει περιουσία ύψους 18.458.075 ευρώ. Η εντυπωσιακή γυναίκα από την Αργεντινή έχει υπογράψει πολλά συμβόλαια με εταιρίες, προκειμένου να τις διαφημίσει.

4. Η σύζυγος του Γερμανού ποδοσφαιριστή Μάριο Γκέτσε με περιουσία 32.301.340 ευρώ. Ξεκίνησε ως διαγωνιζόμενη στο German's Next Top Model, ενώ πέρα από την δραστηριότητά της ως influencer έχει φωτογραφηθεί και για πολλά εξώφυλλα περιοδικών.

3. Η αγαπημένη του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Άννα Λεβαντόβσκα, έχει συγκεντρώσει περιουσία 41.530.960 ευρώ. Πρόκειται για χρήματα που έχει συγκεντρώσει μέσα από τη δουλειά της ως διατροφολόγος και μέσα από τη μάρκα των υγιεινών σνακ που έχει δημιουργήσει.

2. Η κυρία Πιλάρ Ρούμπιο, η σύζυγος του Σέρχιο Ράμος, μέσα από τα πολλά χρόνια στο μόντελινγκ, από τις παρουσιάσεις της στην τηλεόραση και από τις δοκιμές της στην υποκριτική έχει συγκεντρώσει περιουσία ύψους 55.377.723 ευρώ.

1. Τέλος στην πρώτη θέση αυτής της λίστας βρίσκεται η Βικτόρια Μπέκαμ, η σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η περιουσία της ανέρχεται στα 64.607.344 ευρώ. Τα περισσότερα από τα κέρδη της τα έβγαλε από το τραγούδι.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ