ΓΑΛΛΙΑ

Η Λιόν έκανε πρόταση για τον Πούλισικ και περιμένει την απάντηση της Τσέλσι

Chelsea's Christian Pulisic in action during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at the Stamford Bridge Stadium in London, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/David Cliff)
Chelsea's Christian Pulisic in action during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at the Stamford Bridge Stadium in London, Saturday, Oct. 8, 2022. (/) 2022 DAVID CLIFF / AP PHOTO

Μπορεί η Μίλαν να ήταν το φαβορί για την απόκτηση του Κριστιάν Πούλισικ, αλλά η Λιόν έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο και δείχνει έτοιμη να τον αποκτήσει από την Τσέλσι.

Η Λιόν πάει να ανατρέψει τα δεδομένα που ξέραμε στην υπόθεση του Κριστιάν Πούλισικ. Η Μίλαν έμοιαζε να παίζει μόνη της στην απόκτησή του, ωστόσο τις τελευταίες ώρες κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Οι Μιλανέζοι έδιναν ένα ποσό λίγο πάνω από τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η Λιόν φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ στην Τσέλσι.

Οι μπλε δε θα έλεγαν όχι στη συγκεκριμένη πρόταση, ωστόσο περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι και η αντίδραση του Αμερικανού και εάν θα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΛΙΟΝ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ