ΛΙΝΤΣ

Η Λιντς επιβεβαίωσε την πώληση της ομάδας σε επενδυτές από την Αμερική

Οι παίκτες της Λιντς πανηγυρίζουν σε αγώνα της Premier League
Οι παίκτες της Λιντς πανηγυρίζουν σε αγώνα της Premier League AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Λιντς υποβιβάστηκε στην Championship με το σύλλογο να κάνει γνωστό πως οι διοικούντες έχουν φτάσει σε συμφωνία με επενδυτές από την Αμερική για την παραχώρηση των μετοχών.

Η νέα σεζόν δεν θα βρει τη Λιντς στην Premier League με έναν εκ των ιστορικών συλλόγων στην Αγγλία να γνωρίζει τον υποβιβασμό στην Championship. Αυτό όμως δεν έπαιξε ρόλο ώστε να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση των μετοχών του συλλόγου σε επενδυτές από την Αμερική.

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή το βράδυ με επίσημη ανακοίνωση ο σύλλογος έχει φτάσει σε συμφωνία με εταιρεία από την Αμερική για την πώληση της ομάδας:

"Η Λιντς Γιουνάιτεντ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της Aser Ventures και της 49ers Enterprises για την αγορά του συλλόγου. Και τα δύο μέρη συνεχίζουν να εργάζονται για τις λεπτομέρειες, και περαιτέρω ενημερώσεις θα δοθούν σύντομα. Όλη μας η εστίαση παραμένει στη γρήγορη επιστροφή στην Premier League. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας. Συνεχίζουμε μαζί".

TAGS ΛΙΝΤΣ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ