LIGUE 1

Η Ligue 1 έβγαλε μπροστά τον Εμπαπέ για να "απαντήσει" στον Ρονάλντο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε προθέρμανσή του πριν από αγώνα της Παρί για την Ligue 1 απέναντι στην Λανς | 14 Ιανουαρίου 2024
Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε προθέρμανσή του πριν από αγώνα της Παρί για την Ligue 1 απέναντι στην Λανς | 14 Ιανουαρίου 2024 @2024 MATTHIEU MIRVILLE/AP IMAGES

Η δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο πως η Saudi League είναι ανώτερη από την Ligue 1 απείλησε να προκαλέσει... διπλωματικό επεισόδιο, με τη διοργανώτρια αρχή του γαλλικού πρωταθλήματος να "απαντάει" στον CR7 μέσω του Κιλιάν Εμπαπέ.

Η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στα Globe Soccer Awards μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, με τον Πορτογάλο να παίρνει το βραβείο για τον κορυφαίο σκόρερ του 2023 και τον καλύτερο παίκτη της Μέσης Ανατολής και να δίνει ρεσιτάλ με τις δηλώσεις του.

Και αυτό γιατί τόνισε πως απολαμβάνει να τον αμφισβητούν και εκείνος να πετυχαίνει ενώ εξέφρασε την άποψη πως η Saudi League έχει πλέον ξεπεράσει την Ligue 1 σε θέμα ανταγωνιστικότητας και έχει τα φόντα να γίνει ένα από τρία κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο.

Η σύγκριση που έκανε πάντως ο CR7 δεν άρεσε καθόλους στους ανθρώπους της Ligue 1 που θέλησαν να απαντήσουν όχι με λόγια αλλά με μία... φωτογραφία, με τον παίκτη-ατραξιόν του πρωταθλήματος και από τους κορυφαίους στον πλανήτη, Κιλιάν Εμπαπέ, να χαιδεύει στο μάγουλο τον κατά 13 χρόνια μεγαλύτερό του, Ρονάλντο.

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ