ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Λέκο θέλει τον Σταυρόπουλο, σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο

Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος με τη φανέλα της Βάρτα Πόζναν
Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος με τη φανέλα της Βάρτα Πόζναν FOTO OLIMPIK/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Λέκο, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Βάρτα Πόζναν για την υπογραφή του 26χρονου κεντρικού αμυντικού, σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Η Λέκο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Βάρτα Πόζναν για την μεταγραφή του Δημήτρη Σταυρόπουλου, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο του Sky Sport, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Μάλιστα, οι επαφές των δύο συλλόγων εξελίσσονται θετικά, με την ομάδα της Serie B να περιμένει την τελική έκβαση της υπόθεσης για να εντάξει τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό στο δυναμικό της. Ο Σταυρόπουλος έχει αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας με την φανέλα της Ρετζίνα τις σεζόν 2020-21 και 2021-22, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να μετακομίζει στον ιταλικό νότο το καλοκαίρι του 2020, ως ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 17 συμμετοχές και έχει σκοράρει ένα γκολ με τα χρώματα της Βάρτα Πόζναν, ενώ συνολικά μετράει 50 εμφανίσεις και 4 γκολ με τους Πολωνούς, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ