ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Λειψία ετοιμάζει πρόταση για τον Πέλκα σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Δημήτρης Πέλκας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε σε αναμέτρηση με την Άνκαραγκουτσου | 18 Ιανουαρίου 2021
Ο Δημήτρης Πέλκας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε σε αναμέτρηση με την Άνκαραγκουτσου | 18 Ιανουαρίου 2021 @2021 AP IMAGES

Ο Δημήτρης Πέλκας είναι στη μεταγραφική λίστα της Λειψίας, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ. Η Φενέρμπαχτσε τον κοστολογεί στα 12-15 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Η Λειψία έχει στα ραντάρ της τον Δημήτρη Πέλκα, ως αντικαταστάτη του Εμίλ Φόρσμπεργκ σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής Fanatik.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League και ήδη οι "ταύροι" προετοιμάζονται για τη διάδοχη κατάσταση, ξεχωρίζοντας τον διεθνή μεσοεπιθετικό ως πιθανό αντικαταστάτη του.

Ωστόσο οι αξιώσεις της Φενέρμπαχτσε θα είναι λίγο τσουχτερές, μιας και τον παραχωρούν με ένα ποσό της τάξεως των 12 με 15 εκατομμυρίων ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό οι Τούρκοι θέλουν να το αξιοποιήσουν για τη μεταγραφή επιθετικού με πλούσιο βιογραφικό.

Ο Πέλκας αποκτήθηκε από τη Φενέρ στο φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου του 2020 από τον ΠΑΟΚ, έναντι 2.2 εκατομμυρίων ευρώ. Στα δύο χρόνια παρουσίας του στην Κων/πολη έχει αγωνιστεί συνολικά 67 φορές με απολογισμό 13 γκολ και οκτώ ασίστ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΛΕΙΨΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ