ΙΤΑΛΙΑ

Η Λάτσιο θυμήθηκε το απίστευτο γκολ του Ματίας Αλμέιδα κόντρα στον Μπουφόν

Η Λάτσιο θυμήθηκε το απίστευτο γκολ του Ματίας Αλμέιδα κόντρα στον Μπουφόν

Πέρασαν ακριβώς 24 χρόνια από το αδιανόητο γκολ του Ματίας Αλμέιδα με τη φανέλα της Λάτσιο απέναντι στον Μπουφόν σε εκτός έδρας ματς με την Πάρμα και η ομάδα της αιώνιας πόλης το μνημόνευσε με ξεχωριστό τρόπο μέσω Twitter.

Ο Ματίας Αλμέιδα εντυπωσιάζει στην πρώτη προπονητική παρουσία του σε σύλλογο της γηραιάς ηπείρου, οδηγώντας την ΑΕΚ σε μεγάλες στιγμές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, με τον Αργεντινό να έχει πάντως να επιδείξει ένα σπουδαίο παλμαρέ και ως ποδοσφαιριστής.

Μία από τις ομάδες στις οποίες έγραψε ξεχωριστές σελίδες στην καριέρα του ήταν η Λάτσιο, την οποία τίμησε από το 1997 μέχρι το 2000, με τους αετούς της Ρώμης να μην έχουν ξεχάσει την προσφορά του στην ομάδα εκείνη την περίοδο και να βρίσκουν την Τρίτη (26/09) έναν ιδιαίτερο τρόπο να το θυμίσουν στο κοινό τους.

Αυτό έγινε μέσω ενός video που δημοσίευσαν στον λογαριασμό τους στο Twitter, με την Λάτσιο να παρουσιάζει τη γκολάρα του Ματίας Αλμέιδα στο Πάρμα - Λάτσιο που είχε λάβει χώρα πριν από ακριβώς 24 χρόνια (26/09/1999) στο "Ένιο Ταρντίνι" για την Serie A, μία ασύλληπτη βολίδα εκτός περιοχής που δεν είχε αφήσει περιθώριο αντίδρασης στον Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Σημείωνεται πως αυτό το γκολ ήταν το μοναδικό που είχε σημειώσει ο Αργεντινός εκείνη τη σεζόν (1999-2000), το φινάλε της οποίας τον βρήκε να πανηγυρίζει την κατάκτηση του νταμπλ με την Λάτσιο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ