CHAMPIONS LEAGUE

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Ολυμπιακού τα έδωσαν όλα στην αναμέτρηση με την Γιουνάιτεντ θέλοντας τη νίκη αλλά δεν τα κατάφεραν.

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού για την παρουσία τους στο "Θέατρο των ονείρων" και την απόδοση τους σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Ρομπέρτο: Μπορεί να δέχθηκε δύο γκολ σε ένα ημίχρονο αλλά στο ίδιο διάστημα έκανε δύο αποκρούσεις που άφησαν όλους τους οπαδούς στο Ολντ Τράφονρντ με το στόμα ανοιχτό. Δικαίως διαμαρτύρεται προς όλους τους συμπαίκτες του.

Σαλίνο: Δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση από την πλευρά του και όσες φορές χρειάστηκε να βγάλει σωστά τη μπάλα στην επίθεση το έκανε. Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κάμπελ παρτενέρ έδειξε πολύ καλύτερος αλλά αντικαταστάθηκε στο 74' για αδιευκρίνιστο ακόμα λόγο, αφού δεν ήταν αυτός που έπρεπε να αφήσει τον αγωνιστικό χώρο.

Μανωλάς: Η κάρτα που δέχθηκε πολύ νωρίς είναι σαφές πως τον επηρρέασε. Δεν ήταν ο γνωστός Μανωλάς χάνοντας πολλές προσωπικές μονομαχίες και με αρκετά λάθη. Πάρα πολλά λάθη. Το πρώτο παιχνίδι το πήρε από τον Φαν Πέρσι, το δεύτερο το έχασε. Τόσο απλά.

Μαρκάνο: Έσωσε αρκετές φορές την κατάσταση μέσα στην περιοχή αλλά μόνος του δεν μπορούσε να κάνει πολλά για να σταματήσει τον καταιγισμό επιθέσεων της Γιουνάιτεντ.

Χολέμπας: Νωχελικός ο Γερμανός με αρκετά προβλήματα από την πλευρά του, ειδικά στα πρώτα λεπτά. Σχεδόν πάντα δεύτερος στις μονομαχίες και χωρίς νεύρο στο παιχνίδι του. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος και βοήθησε περισσότερο επιθετικά. Το πέναλτι που κάνει είναι μεγάλο λάθος για την εμπειρία που διαθέτει. Τον αφήνεις να κοντρολάρει με το στήθος και ελπίζεις στους κεντρικούς αμυντικούς. Δεν τον στέλνεις στην άσπρη βούλα.

Εντιγκά: Έτρεχε μόνος του μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς και κάλυψε όσους περισσότερους χώρους μπορούσε, μοιράζοντας δίπλα του αλλά σωστά όταν χρειάστηκε τη μπάλα. Εξαιρετική εμφάνιση αλλά ήταν μόνος του ανασταλτικά στη μεσαία γραμμή κόντρα σε όλους.

Μανιάτης: Ο χειρότερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο του Ολντ Τράφορντ. Πολλά λάθη και ακόμα περισσότερα νεύρα. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ανάγκη από τα τρεξίματα του αρχηγού αλλά όταν αυτά έγιναν δημιούργησαν μόνο προβλήματα και σχεδόν κανένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Στα τελευταία λεπτά έπαιξε δεξιά, (όταν βγήκε ο Σαλίνο) χωρίς να προσφέρει απολύτως τίποτα. Έπρεπε να αντικατασταθεί πολύ νωρίς αλλά γι αυτό δεν φταίει.

Τσόρι: Η μεγαλύτερη επιθετική απειλή του Ολυμπιακού για την άμυνα της Γιουνάιτεντ όταν όλοι προσπαθούσαν να συνέλθουν από τον καταιγισμό των μπέμπηδων και το θέατρο των ονείρων. Όταν έπαιρνε τη μπάλα οι ερυθρόλευκοι ήξερα πως θα συμβεί κάτι καλό, αλλά έχασε το άχαστο από υπερβολική σιγουριά. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής αλλά σήμερα του έλειψε ασιστ/γκολ. Πάλεψε μέχρι το τέλος με όσες δυνάμεις είχε και δεν είχε. Μέχρι που έπεσε μπροστά στον Κάμπελ για να βγάλει σέντρα ο τελευταίος.

Φουστέρ: Είχε αρκετή δουλειά στα αριστερά με τον Ράφαελ να ανεβαίνει συνεχώς. Δεν μπόρεσε να συνεργαστεί σωστά με τον Χολέμπας σε αρκετές φάσεις αλλά έβαλε σε όλες τις φάσεις τα πόδια του. Στην κεφαλιά του 40ου λεπτού ήταν ο άτυχος και ο Ντε Χέα ο τυχερός, ενώ στο 66' δεν μπόρεσε να σημαδέψει γωνία για το 3-1, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Ισπανό γκολκίπερ. Έτρεξε πολύ (όπως πάντα) και αντικαταστάθηκε στο 82 εμφανώς κουρασμένος.

Πέρες: Χάνει τεράστια ευκαιρία στα πρώτα λεπτά γιατί έχει λάθος θέση στο σώμα του αλλά δεν επηρεάστηκε. Όταν δέχθηκε σωστά τη μπάλα δημιούργησε πολλά προβλήματα με την ταχύτητά του και με τη μαχητικότητά του με αποκορύφωμα τη φάση του 40ου λεπτού και την διπλή ευκαιρία του Φουστέρ με τον Τσόρι. Βγήκε για λόγους τακτικής, ώστε να μπει επιθετικός, αλλά ήταν στους διακριθέντες και από αυτούς που μπορούσαν να βοηθήσουν μέχρι το τέλος.

Κάμπελ: Έτρεξε, πάλεψε και κυνήγησε ακόμα και τις φάσεις που δεν ήταν δικές του, παίζοντας σε μία θέση που δεν μπορεί να ξεδιπλώσει όλα τα ταλέντα του. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά την είσοδο του Βαλδές πήγε στα δεξιά και έδειξε πως μπορεί να προσφέρει περισσότερα εκεί. Κυνήγησε πιο εύκολα τον Γουέλμπεκ, συνεργάστηκε καλύτερα με τον Σαλίνο και επείλησε περισσότερο, αλλά δεν μπόρεσε το κάτι παραπάνω σε 45 λεπτά.

Βαλδές: Στο σπάσιμο της μπάλας παραμένει εξαιρετικός. Το έκανε αλάνθαστα από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Ντε Χέα καθώς δεν δέχθηκε καμία πάσα που θα μπορούσε να μετατρέψει σε γκολ.

Βέργος: Ο μικρός μπήκε γιατί δεν υπήρχε άλλος. Μία τρομερή εμπειρία η συμμετοχή στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά το σημαντικό είναι πως όταν η μπάλα έφτασε στα πόδια δεν ψάρωσε.

Μίτσελ: Επέλεξε να κατέβει χωρίς τον ανέτοιμο για αρχική 11άδα Βαλδές, αλλά η επιλογή του να τραβήξει τον Κάμπελ από τα άκρα για να τον βάλει στην επίθεση, κρίνεται εκ του αποτελέσματος λανθασμένη. Σωστές οι επιλογές των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους ποδοσφαιριστές που έβγαλε από το παιχνίδι. Ο Πέρες με την ταχύτητά του θα μπορούσε να δημιουργεί προβλήματα μέχρι το τέλος, ενώ ο Σαλίνο είχε πολύ καλύτερη επιθετική προσφορά από τον Μανιάτη που έπαιξε στα δεξιά τα τελευταία λεπτά.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ